Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondhatták ezt a barátaim, irigység?
Figyelt kérdés
Suliban van egy szép, menő lány, aki elkezdett rám mosolyogni. Nem is nagyon akartam elhinni, hogy pont én tetszhetek neki. Nem vagyok csúnya, csak szerintem olyan semmilyen. Már beszélgettünk is, jó fej, közvetlen lány, csak épp az a fajta, aki alig mernek megszólítani. Lány és fiú ismerőseim azzal jöttek, hogy ő nem az én stílusom, én viszont adnék esélyt a dolognak.2022. júl. 17. 19:05
2/10 A kérdező kommentje:
Jaja, én is így vagyok vele. Most ha normális vagyok, mit veszthetek? Legfeljebb nem jön össze.
2022. júl. 17. 19:25
3/10 anonim 

válasza:

pontosan! jól gondolkozol, vedd lazán a dolgot. a te életed, úgy alakítod, ahogy te szeretnéd. ha úgy érzed, vágj bele, ne foglalkozz, mit mondanak.
4/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat!
2022. júl. 17. 20:10
5/10 anonim 

válasza:

ne a barátaid döntsenek helyetted!
Amúgy jól gondolod
6/10 anonim 

válasza:

Én is voltam ilyen helyzetben 16 évesen, tényleg vicces hogy amikor elkezdtem beszélgetni az évfolyam legszebb lányával hirtelen elkezdtek egyre többen piszkálni, beszólogatni, én meg a hirtelen megduzzadt önbizalmammal jól le is reagáltam :D
Adj esélyt a dolognak.
7/10 anonim 

válasza:

Szerintem adj esélyt a dolognak, de tudd, (és tapasztalat mert én is egy közkedvelt lány vagyok) hogy az ilyen lányok, sokat fognak sírni a válladon. Legalábbis én és az én "menő" Barátnőim is ilyenek vagyunk, mert nagyon sokszor piszkálni minket is és az önbizalmunk közel se olyan mint amilyennek az tűnhet.
8/10 anonim 

válasza:

Azt tedd, amit a szíved diktál.
9/10 anonim válasza:
slay slay slay, menni fog az
•haverjaid azért ilyenek, mert nem ők beszélnek vele, igen
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is!
2022. júl. 18. 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!