Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valami tanácsot tudtok adni??

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami tanácsot tudtok adni??

Figyelt kérdés
Össze ismerkedtem egy lánnyal múlthéten egy fesztiválon, táncoltam vele, megvan az instája de nem tudom mit írjak neki, semmi ötletem nincs, hogy mit írjak ez lenne a problémám. Köszönöm a tanácsokat.
2022. júl. 16. 00:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell annyira tul agyalni!

Koszonj neki,en szemely szerint nem szeretem ha azt kerdezik mizu,mitcsinalok meg ilyenek.

Kerdezhetned pl keso delutan fele hogy milyen volt a napja? vagy hogy ha mar fesztivalon ismertetek meg egymast akkor megkerdezheted masodik kerdesnek hogy amugy tetszett neki?jol erezte magat?ezrkutan mennie kene a beszelgetesnek igazabol. Hozz fel temakat hogy ismerd meg jobban ot,es ha latod h vevo ra es nem ignoral akkor az meg tok jo!

2022. júl. 16. 00:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A fesztivál tök jó indító téma. Kibeszélgetitek az élményeket, az előadókat, igazából mindent, ami ott történt. Utána pedig majd megy magától a dolog.:)
2022. júl. 16. 08:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne telón beszélgessetek! Írj neki egy üzenetet, hogy hol, mikor találkozzatok és szóban beszélj vele! Legyél humoros, határozott. Ne félj ne arra gondolj, hogy mi sűlhet ki rosszul. Kezdj el edzeni! Ha nem magadért a lányért. Nem csak azt fogja értékelni, hogy hogyan nézel ki hanem azt is, hogy érte változtál meg(ha edzel akkor persze ezek nem vonatkoznak rád). Bókolj neki. A legtöbb fiatal nem mer lányoknak bókolnk várja, hogy majd valamelyik lány megszólítsa őket. Legyél te ezek közűl a kevés fiatalok közűl az egyik.
2022. júl. 16. 11:22
 4/4 anonim ***** válasza:
18%
Írj rá, hogy szia. Aztán jön magától.
2022. júl. 16. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!