Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha az izgulástól minden hülyeséget mondok?

Én is ilyen vagyok,csak lány. De általában én megszoktam mondani az adott fiúnak hogy én többet szeretnék és hogy nem e szeretne ismerkedni velem,és elmondom hogy könnyen zavarba jövök és neharagudjon hogy hülyeségeket beszélek.
Valahogy így lenne neked is a legkönnyebb.

Az idő segít :)
Én azt tanácsolom találkozz vele minél többet (még akkor is ha néha néha kínos) és akkor egyre kevésbé leszel mellette ideges, megszokod a jelenlétét.
Nekem is ez volt az első pár randimon, egyszerűen gondolkodni sem tudtam, hogy mit mondjak, mit csináljak, de szép lassan kialakult az összhang és azóta minden rendben van.

Bocsi,a nemed nem volt feltuntetve!
De sok sikert;)

Ne mondj semmit, soha! Csak sejtelmesen nézz, a helyzetnek megfelelően. Mosoly, kérdőn felhúzott szemöldök, komolyan nézés, bólogatás, stb...
Hmmmmm, folyni fognak utánad a srácok, mert így nagyon gerjesztő tud lenni egy csaj :D
És ha nem tartod magad okosnak, ilyen megfontolt és kimért viselkedés után még ezt is tuti kinézik majd belőled. És amúgy egy keveset beszélő csaj nagyon kelendő a piacon!

Ha tetszel a srácnak akkor aranyosnak fog találni én személy szerint viccesnek találnám, próbálnék valami hülyeséget visszamondani hogy oldjam a feszültséget a másikban, de úgy egyébként mégjobban bejönne a lány tőle
Exem pl dadogott és szinte biztos vagyok benne hogy 2 nyelven beszélt mikor először beszélgettünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!