Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha az izgulástól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha az izgulástól minden hülyeséget mondok?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik és nála próbálok bevágódni, de nem megy mert ha mellette vagyok minden hülyeséget mondok és kínos helyzetbe hozom magam. Röviden lejáratom magam. Van esetleg valaki aki ilyen helyzetben volt, mint én de sikerült megoldania? Mit tudnék tenni?
2022. júl. 14. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok,csak lány. De általában én megszoktam mondani az adott fiúnak hogy én többet szeretnék és hogy nem e szeretne ismerkedni velem,és elmondom hogy könnyen zavarba jövök és neharagudjon hogy hülyeségeket beszélek.

Valahogy így lenne neked is a legkönnyebb.

2022. júl. 14. 22:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet! És én is lány vagyok😅
2022. júl. 14. 23:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az idő segít :)

Én azt tanácsolom találkozz vele minél többet (még akkor is ha néha néha kínos) és akkor egyre kevésbé leszel mellette ideges, megszokod a jelenlétét.

Nekem is ez volt az első pár randimon, egyszerűen gondolkodni sem tudtam, hogy mit mondjak, mit csináljak, de szép lassan kialakult az összhang és azóta minden rendben van.

2022. júl. 15. 08:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi,a nemed nem volt feltuntetve!

De sok sikert;)

2022. júl. 15. 10:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszel neki, akkor ezt aranyosnak fogja találni.
2022. júl. 15. 12:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem megesik/megesett, nem is kevésszer. Én már csak nevetek magamon egyet, és gyorsan korrigálok. Nem történik ilyenkor tragédia, hiába tűnik úgy. És az ilyen reakció tapasztalatom szerint még jó benyomást is tesz.
2022. júl. 15. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:
19%

Ne mondj semmit, soha! Csak sejtelmesen nézz, a helyzetnek megfelelően. Mosoly, kérdőn felhúzott szemöldök, komolyan nézés, bólogatás, stb...

Hmmmmm, folyni fognak utánad a srácok, mert így nagyon gerjesztő tud lenni egy csaj :D

És ha nem tartod magad okosnak, ilyen megfontolt és kimért viselkedés után még ezt is tuti kinézik majd belőled. És amúgy egy keveset beszélő csaj nagyon kelendő a piacon!

2022. júl. 15. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszel a srácnak akkor aranyosnak fog találni én személy szerint viccesnek találnám, próbálnék valami hülyeséget visszamondani hogy oldjam a feszültséget a másikban, de úgy egyébként mégjobban bejönne a lány tőle

Exem pl dadogott és szinte biztos vagyok benne hogy 2 nyelven beszélt mikor először beszélgettünk...

2022. júl. 20. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!