Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek írni fog valamikor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek írni fog valamikor?

Figyelt kérdés

A következő a szitu: van egy fiú aki nekem nagyon régóta bejön és visszahallottam egy beszélgetést amiben ez a fiu azt mondta hogy én is tetszek neki és szivesen megismerne jobban de nem mer rámírni. Ennek hatására pár héttel késöbb rávettem magam és ráírtam. Vissza is írt de nem igazán beszélgettünk lényeges dolgokrol, gondoltam ha már megtettem az első lépést hogy ráírtam a randi elhívást már ráhagyom de semmi ilyet nem hozott fel témának. Ez az egész kb 3 hete történt és azota nem keres. Szerintetek ez miert van mikor biztos forrásbol tudom hogy tetszek neki és olyanokat mondott hogy szivesen beszélgetne velem meg hogy jól nézek ki.

18/L

2022. júl. 5. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy a forrásod megviccelt.
2022. júl. 5. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem keres, akkor nem erdekled annyira.

Szerintem hagyd, ne koszonj neki, ha talalkozol

2022. júl. 5. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát, ahogy már írta valaki valószínűleg nem jó infót kaptál, ilyen infóknak a nagy része olyan mint a nép mese, mindenki hozzá tesz valamit, valószínüleg az a srác csak annyit mondott hogy nem vagy rossz és hogy ha úgy alakulna akkor tényleg beszélne veled stb. Járj utánna hogy milyen típusú srác pl könnyen beszélget emberekkel vagy csendesebb típus vagy félénk-e esetleg és az előző párkapcsolatát is tudd meg hogy milyen volt, ezekből az infókból már lehet válaszolni a kérdésedre. Ha úgyvan akkor nyugodtan írj privátba lehet tudok segíteni ebben.
2022. júl. 5. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Talált azóta mást
2022. júl. 5. 22:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!