Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra mennyire lenne vállalható egy titkos kapcsolat?
Ha úgy adódik, hogy szerelmesek vagytok, de valami okból nem akarnátok, hogy ez kiderüljön, tudnátok egy titkos kapcsolatban élni?
A pasi ebben maximális partner.

Nem. Nem szeretek titkolózni, hazudozni.
Meg kényelmetlen is lenne, hogy nem csinálhatunk teljesen egyszerű, alap dolgokat. Nem mehetünk el együtt sehova.
Mit csinálnánk? Ülnénk mindig a négy fal között??? Ez nem kapcsolat. Max. szexpartner.

Talán valami miatt én se akarnám,hogy kiderüljön, máshogy meg szóba se jöhetne, úgyhogy én örülnék,ha valaki partner lenne.
A te esetedben miért nem vállalhatod fel?

Jó lenne tudni az okot is hozzá.
Alapvetően elég félénk ember vagyok olyan tekintetben, hogy furcsán érzem magam emberek között a párommal (már amikor van, ugye), nem lenne túl nagy kérés az, hogy ne teregessük nyilvánosság elé. Ha nem akadályozza a kapcsolat gördülékenységét, tehát nem csak négy fal közt lennénk, akkor nem okozna nagy gondot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!