Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, számotokra mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számotokra mennyire lenne vállalható egy titkos kapcsolat?

Figyelt kérdés

Ha úgy adódik, hogy szerelmesek vagytok, de valami okból nem akarnátok, hogy ez kiderüljön, tudnátok egy titkos kapcsolatban élni?

A pasi ebben maximális partner.

2022. júl. 1. 04:03
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Fogalmam sincs. Attól függ, hogy miért nem szeretném elmondani. Bár szerintem nálam belefér az ilyesmi szóval szerintem igen oké az ilyen kapcsolat is. De tényleg ez az adott kapcsolatban derülne nálam ki. Így vaktában nem dobálózok a szavakkal. Egyébként meg mi oka lehet, hogy el akarom titkolni? Nem vállalom fel a partneremet? Ez azért részemről kicsit gáz lenne, főleg ha ő felvállalna mondjuk a haverjai előtt.
2022. júl. 1. 06:02
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Nekem okés lenne, kivéve ha szégyellés van a dologban.
2022. júl. 1. 07:23
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Semennyire. Akkor inkább lennék egyedül. Vagy csinálunk valamit rendesen, vagy ne csináljuk.
2022. júl. 1. 07:25
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Minden attól függ, hogy miket nem tudunk csinálni a titkolózás miatt, illetve ki előtt kell titkolózni.
2022. júl. 1. 08:48
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Nem. Nem szeretek titkolózni, hazudozni.

Meg kényelmetlen is lenne, hogy nem csinálhatunk teljesen egyszerű, alap dolgokat. Nem mehetünk el együtt sehova.

Mit csinálnánk? Ülnénk mindig a négy fal között??? Ez nem kapcsolat. Max. szexpartner.

2022. júl. 1. 09:38
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

Talán valami miatt én se akarnám,hogy kiderüljön, máshogy meg szóba se jöhetne, úgyhogy én örülnék,ha valaki partner lenne.

A te esetedben miért nem vállalhatod fel?

2022. júl. 1. 12:47
 7/8 anonim ***** válasza:
69%

Jó lenne tudni az okot is hozzá.

Alapvetően elég félénk ember vagyok olyan tekintetben, hogy furcsán érzem magam emberek között a párommal (már amikor van, ugye), nem lenne túl nagy kérés az, hogy ne teregessük nyilvánosság elé. Ha nem akadályozza a kapcsolat gördülékenységét, tehát nem csak négy fal közt lennénk, akkor nem okozna nagy gondot.

2022. júl. 1. 22:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem igazán lenne jó
2022. júl. 1. 22:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!