Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Két lányt is ismerek mindkettő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két lányt is ismerek mindkettő tetszik, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt egy régi lány ismerősöm, most véletlenül újra találkoztunk,

Elkezdtünk újra beszélgetni,irosgatni,úgy gondoltam ebből lehet komolyabb kapcsolat is,de már egy jó ideje nem válaszol vissza.Közbe önkéndeskedésen megismertem egy másik lányt ő is nagyon szép és kedves vele is el tudnám képzelni magam. Mit tegyek? Kit válasszak?

2022. jún. 24. 09:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább azt, amelyik szóba áll veled. Ha egyik se, akkor meg egy harmadikat.
2022. jún. 24. 10:44
 2/5 anonim ***** válasza:
hát beszélgess mindkettővel felváltva, aztán válasz. Amelyikkel többet tudtok nevetni, beszélgetni.
2022. jún. 24. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Dugd meg mind a kettőt, így később nem lesz hiányérzeted.
2022. jún. 24. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha az első nem ír, te se írj neki többet, úgyhogy sztem inkább a második.
2022. jún. 24. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt érdemes választani, akivel nem csak tetszés, de belső vonzalom is van.
2022. jún. 24. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!