Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jönnél olyannal akinek heges a keze, combja?

#10 Még mindig értékesebb embereknek tekintem őket, mint a magadfajta érzéketlen hulladék embereket.
Kérdésre válaszolva igen, össze. Nem ismerem mások élettörténetét, ezért nem ítélkezek, nekem is megvolt a magam baja és nekem is megvolt a magamfajta coping mechanizmusom.
Szerintem a 10-es válaszoló komoly önértékelési problémákkal küzd. Sosem fogja megérteni, hogy egy ilyen ember mit érez legbelül és miért gondolja ezt kiútnak.
Természetesen van az a része aki divatból csinálja. De azokat nem sorolom most ide...

"Sosem fogja megérteni, hogy egy ilyen ember mit érez legbelül és miért gondolja ezt kiútnak."
így van, sose fogom megérteni hogy miért vagdossa magát ahelyett hogy változtatna....

Persze, számomra nem zavaróak a hegek, legyenek akár műtéti vagy egyéb eredetűek. Egy jó 3-4 évig én magam is kűzdöttem súlyos depresszióval, terápia és szakorvos segítségével ma már teljesen tünetmentes és gyógyult vagyok, tehát meg tudom érteni azokat a folyamatokat amik az önbántalmazás mögött húzódnak.
Egyébként, ne hidd el hogy genetikai hulladék lennél emiatt, ez olyan mintha valakit azért hibáztatnál mert mondjuk tumoros beteg. Ugye hogy milyen betegnek hangzik? Mert az is.
De feltételezem hogy aki ezt válaszolta az maga is olyan 16-17 év körüli lehet, tehát ezt inkább a tudatlansága számlájára írnám.

"sose fogom megérteni hogy miért vagdossa magát ahelyett hogy változtatna"
Ezt hívják unempátiának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!