Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiúk nagyrésze miért csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk nagyrésze miért csak arra megy?

Figyelt kérdés

Mielőtt jönnétek azzal hogy ne általánosíts nem mindegyik olyan stb, előre leszögezem hogy tudom, biztosan vannak kivételek (csak én pont olyanokat nem találok sosem), gondolom.

De most az érdekelne hogy a nagyrészük miért csak arra megy hogy megdugja a nőt azt annyi. Nem lehet velük kialakítani semmit mert nem úgy állnak hozzá. Velem mindig az van, hogy elkezdek egy sráccal beszélgetni, minden okés szóba jön később a tali is, és egyből olyanokkal jönnek.. Pl remélem nem csak az utcán sétálunk, hol aludhatok, remélem bevállalós vagy, mi a kedvenc pózod, remélem lesz valami, küldj már egy jó segges képet, meg stb. K.vára elegem van már ebből hogy egyikkel sem lehet kapcsolatot kiépíteni mert nem komoly szándékaik vannak. De tényleg velem mindig ez van.

Ne mondjátok azt sem, hogy biztos csak pont az olyan típusúaknak adsz esélyt az ilyen rosszfiúknak. Hát elmondom hogy nem. De azért mint mindenkinek, nyilván nekem is megvan mi jön be és mi nem. Sokféle fiúval próbálkoztam már és frankón mindig ez volt. Nem is értem hogy a velem egykorúak közül másoknak miért jön össze olyan könnyen egyből kapcsolat. A rosszfiúknak is rengetegszer van barátnőjük. Szóval azért látom hogy van igény kapcsolatra is, de valahogy én nem találok olyan fiúkat. Mindegyik arra megy és nagyon unom.

Szerintetek miért olyanok a fiúk?

20 éves vagyok, szóval azt is megértem ha azt mondjátok hogy ebben a korban pont az jellemző rájuk hogy arra mennek csak.

2022. jún. 17. 08:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Pedig a 9-esnek igaza van! Akár honnan nézzük a dolgokat. Nem kell a kukázásig elmenni szivi. Megrántják a fejed oszt annyi. Ez a dolgod, nem?
2022. jún. 17. 19:14
 12/19 Senior Séf ***** válasza:
75%
Sajnos ezt ti csináltátok magatoknak, kérdező. Tudom, hogy nem személy szerint te, mégis te iszod meg a levét. Tudod, a csajok átvették a fiúk szexuális szokását, lefeküsznek boldog-boldogtalannak, vagy legalább leszopják, aki tetszik nekik. Könnyű megkapni őket, tehát a fiúknak nem kell keperkedni, nem kell megismerni a lányok lelkivilágát, gondolkodásmódját, amíg végre a bugyijukba férkőznek. Ha pedig nem kell, hülyék lennének bajlódni vele. Ha pedig nem bajkódnak vele, nem is ismernek meg, nem is fognak beléd szeretni. Nincs komoly kapcsolatra esély.
2022. jún. 18. 18:44
 13/19 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van nagyon egyetértek veled. Ez konkrétan így van.

Ezzel én is tisztában vagyok amúgy, hogy ez az egész a könnyen kapható lányok hibája. Mert a fiúk már hozzászoktak az ilyen lányokhoz és azt hiszik hogy mindegyik olyan. Ha meg nem olyan egy lány, nem adja magát könnyen, elérhetetlenebb típus és van tartása, akkor meg megijednek. Vagy nem is tudom, nem tepernek semennyire. Mert úgy vannak vele minek, ott van még száz lány aki egyből adja magát akkor minek kínlódjon azzal az egyel. Ezt már én is tapasztaltam. Nekik már olyan lány kell akiért nem kell tenni semmit mert a lány rendesen rámegy. Ez az egójuknak is kedvezőbb, mert jó csávónak érezheti magát ha a lányok egyből adják magukat neki. De ha meg van egy másmilyen lány aki nem olyan, érte tenni kell, akkor az nem tesz jót az önbizalmuknak (mi az hogy nem adja magát rögtön).

Szóval igazából az ilyen lányok miatt van ez. Meg is értem hogyha olyan a lány hogy egyből ágyba akar menni, akkor őket nem veszik komolyan. Mert nem is lehet, biztos nem viszed el randizgatni ha ő meg d.ni akar. Vagy biztos nem veszel neki rózsákat szerintem ki is nevetne. Az ilyeneket nem lehet komolyan venni.

Tehát hozzászoktak már hogy ilyenek a lányok, vagy hozzám hasonlóan ők sem találnak normális lányt és úgy tapasztalták hogy mindegyik olyan, mert még nem találkoztak egy olyan lánnyal aki más mint ők.

Így tényleg nagyon nehéz kapcsolatot kialakítani..

Lehet vannak kivételek is de az biztos hogy nekem még csak ilyen fiúkkal volt dolgom. Mindig ez a baj mindegyiknél.

Pedig bevallom néha még engedek is kicsit ebből a hozzáállásomból és próbálom megtalálni a középutat (se nem prűd és visszafogott konzervatív, de nem is közönséges). Úgy alkalmazkodni egy kicsit az ő nyelvezetükhöz is hogy lazábban vegyem én is a dolgokat, de ahogy ők állnak ehhez hozzá az tényleg túlzás. Én biztos nem adom magam senkinek egyből, majd ha én úgy gondolom. Tényleg egy olyan lány vagyok akinek van tartása, normális, de nem szeretnek küzdeni egyáltalán.

És igazából mindegyik fiú lenézi az ilyen könnyen kapható lányokat akikre van egy szép kis szó, meg gúnyt űznek belőlük a haverokkal, mondják hogy nincs egy normális lány. De! Ha meg szerencséjük van egy normális lányt kifogni, frankón tőle is azt várják hogy olyan legyen.. :D Velem már egy párszor ez volt. Az elején panaszkodtak nincs normális lány stb. Ahogy egyre többet beszélgettünk látta hogy én normális vagyok és mondta is. Aztán meg ilyenekkel jött hogy küldjek ilyen meg olyan képeket, ha talizunk reméli lesz valami, meg ilyenek.

Szóval ez most nem csak a lányok hibája amúgy, mert a fiúknak is eleve olyanokra van igényük

2022. jún. 18. 19:10
 14/19 anonim ***** válasza:
rosszfiú:D
2022. jún. 18. 21:49
 15/19 anonim válasza:
Én meg 21 éves féfiként hiába vagyok kedves, őszinte, tisztelettudó, olvasott és intelligens, még nem találtam meg az igazit. Én eddig úgy látom, hogy sajnos a lányok oldalán is többrészt ez az igény. Ahogy írtad, ezért jön össze sok embernek... Torzult egy világban élünk.
2022. jún. 20. 02:56
 16/19 anonim ***** válasza:

Nincs is igényetek komoly kapcsolatra.

Igazából azon megy a hiszti, hogy nem eléggé az eseteid akartak megfektetni.

2022. jún. 20. 11:41
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Én nem csak "arra" megyek, barátzónába is raknak mindig. 😂

22F

2022. jún. 20. 22:11
 18/19 anonim ***** válasza:
A dolog lényege valahol ez. Én pl. nőnemű emberrel nagyon nem is tudom akarnék-e kapcsolatot. Erre szerintem a fiúk jobbak. Egy csomó lány meg tényleg azt akarja hogy legalább egy f*sz legyen benne minden egyes nap.
2022. jún. 21. 09:49
 19/19 anonim ***** válasza:

"Ne mondjátok azt sem, hogy biztos csak pont az olyan típusúaknak adsz esélyt az ilyen rosszfiúknak. Hát elmondom hogy nem. De azért mint mindenkinek, nyilván nekem is megvan mi jön be és mi nem."

Az hogy van ami bejön neked lehet pont javarészt egybe esik azokkal akik csak arra mennek hogy megfektetnek (nem mondom hogy ez a probléma, de egy opció)

Korosztályilag igen nagyon sokan csak arra mennek, de ahogy megfigyeltem leginkább pont azért mert egy kapcsolat az átlag tini/korai 20-as lánnyal egy kínzás nekik, de attól még vannak srácok akik nem ilyenek én pl 22/f vagyok és mióta az eszemet tudom csak is komoly kapcsolatban gondolkozom, de nagyon ritkán ismerkedem bárkivel is szóval nem nagyon növelem a statisztikát mikor a srác "nem csak arra megy" pont az ellenkezőjét tapasztaltam, ha nem léptem azonnal a lány elvesztett minden érdeklődést

2022. jún. 21. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!