Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni?
18 éves introvertált srác vagyok. Van jópár barátom, de úgy érzem, hogy nincs annyi lány a környezetemben.
Két helyet kizárnék:
-Suli: most szakítottam egy osztálytársammal 1 hónapja (elég csúnyán ráadásul, megcsalt és ez kicsit elvette az önbizalmam) és igazából azért keresek valakit, hogy őt feledtessem. A sulinkban csajok többsége ivós/bulizós és én a csendesebb és cukibb lányokra bukok.
-Internet: Szerintem ezt nem kell részleteznem. Nem szeretem azt, hogy minden a külsőségeken múlik, és zavar az, hogy nem látom a csaj arcát. (mondjuk nem tartom magam csúnyának, 193 centi magas vagyok, de azért férfimodell sem vagyok).
Nem szeretem azt, hogy minden a külsőségeken múlik, és zavar az, hogy nem látom a csaj arcát.
Egy mondatban cáfoltál rá saját magadra. Nem szereted, hogy a külsőségeken múlik minden aztán már pár szó után már te is a külsőségekről sírsz, hogy így meg úgy a lány arca.
1.
Én úgy értettem, hogy a face-to-face beszélgetéseket sokkal jobban szeretem mint a chatelést (chatelés közben nyilván nem látom a nonverbális jeleket a másikon, magyarul iszonyat könnyen átverhetnek). Tinderen meg egyéb helyeken csak a külső alapján döntjük el, hogy kell-e nekünk ez a csaj/pasi, és ezt a felületességet nem szeretem benne. Élőben sokkal jobban lehet magadat prezentálni.

Szerintem nem ismerkedj,míg el nem felejted az exedet!
Csak őt keresnéd mindenkiben és így nem tudnál rendes kapcsolatot kiépíteni,még rosszabb lesz.

4, 5:
Az a baj, hogy az exem az osztálytársam és 1 évig még egy osztályba fogunk járni. Ezt a nyarat arra szeretném fordítani, hogy elfelejtsem az iránta táplált érzéseimet és visszanyerjem az önbizalmam.

De azzal nem fogod elfelejteni,hogy egy másik lánynal ki kezdesz
Csak olaj a tűzre,én ezt tudom mer át mentem ezen
Volt egy lány akibe nagyon belezúgtam eleinte úgy éreztem hogy én is tetszek neki,sokat kereset de kis idő után mintha eltűnt volna az életemből 😕
Kerestem más lányokat hogy őt elfelejtsem, próbálkozasom sikeres volt mert mindig taltam valakit, de valamiért mindig megszűnt a kapcsolatunk.Ennyi felgyülemlett visszautas után,már úgy voltam vele nem érdekel,abba hagyom..megint elkezdem agyalni,hogy miért kaptam ennyi viszautasítás
Próbálj kipacsolodni,ismerj meg néhány embert,járj szórakozni és ne keresd a párkapcsolat majd rád talál úgy is,persze úgy nem fog semmi se történi veled,ha othon bankodsz ezzen a négy fal között,hogy mi volt az előző barátnődel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!