Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

18 éves introvertált srác vagyok. Van jópár barátom, de úgy érzem, hogy nincs annyi lány a környezetemben.

Két helyet kizárnék:

-Suli: most szakítottam egy osztálytársammal 1 hónapja (elég csúnyán ráadásul, megcsalt és ez kicsit elvette az önbizalmam) és igazából azért keresek valakit, hogy őt feledtessem. A sulinkban csajok többsége ivós/bulizós és én a csendesebb és cukibb lányokra bukok.

-Internet: Szerintem ezt nem kell részleteznem. Nem szeretem azt, hogy minden a külsőségeken múlik, és zavar az, hogy nem látom a csaj arcát. (mondjuk nem tartom magam csúnyának, 193 centi magas vagyok, de azért férfimodell sem vagyok).

2022. jún. 8. 18:25
 1/7 anonim válasza:
100%

Nem szeretem azt, hogy minden a külsőségeken múlik, és zavar az, hogy nem látom a csaj arcát.

Egy mondatban cáfoltál rá saját magadra. Nem szereted, hogy a külsőségeken múlik minden aztán már pár szó után már te is a külsőségekről sírsz, hogy így meg úgy a lány arca.

2022. jún. 8. 19:39
 2/7 A kérdező kommentje:

1.

Én úgy értettem, hogy a face-to-face beszélgetéseket sokkal jobban szeretem mint a chatelést (chatelés közben nyilván nem látom a nonverbális jeleket a másikon, magyarul iszonyat könnyen átverhetnek). Tinderen meg egyéb helyeken csak a külső alapján döntjük el, hogy kell-e nekünk ez a csaj/pasi, és ezt a felületességet nem szeretem benne. Élőben sokkal jobban lehet magadat prezentálni.

2022. jún. 8. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
25%

"Hol tudnék ismerkedni?"

A bárban

2022. jún. 8. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ismerkedj,míg el nem felejted az exedet!

Csak őt keresnéd mindenkiben és így nem tudnál rendes kapcsolatot kiépíteni,még rosszabb lesz.

2022. jún. 8. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
"és igazából azért keresek valakit, hogy őt feledtessem" - Szerintem ebben az esetben inkább csak kalandozz, mert egy újabb kapcsi még talán nem működne.
2022. jún. 8. 23:56
 6/7 A kérdező kommentje:

4, 5:

Az a baj, hogy az exem az osztálytársam és 1 évig még egy osztályba fogunk járni. Ezt a nyarat arra szeretném fordítani, hogy elfelejtsem az iránta táplált érzéseimet és visszanyerjem az önbizalmam.

2022. jún. 9. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:

De azzal nem fogod elfelejteni,hogy egy másik lánynal ki kezdesz

Csak olaj a tűzre,én ezt tudom mer át mentem ezen

Volt egy lány akibe nagyon belezúgtam eleinte úgy éreztem hogy én is tetszek neki,sokat kereset de kis idő után mintha eltűnt volna az életemből 😕

Kerestem más lányokat hogy őt elfelejtsem, próbálkozasom sikeres volt mert mindig taltam valakit, de valamiért mindig megszűnt a kapcsolatunk.Ennyi felgyülemlett visszautas után,már úgy voltam vele nem érdekel,abba hagyom..megint elkezdem agyalni,hogy miért kaptam ennyi viszautasítás

Próbálj kipacsolodni,ismerj meg néhány embert,járj szórakozni és ne keresd a párkapcsolat majd rád talál úgy is,persze úgy nem fog semmi se történi veled,ha othon bankodsz ezzen a négy fal között,hogy mi volt az előző barátnődel.

2022. jún. 10. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!