Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 (fiu) vagyok, és valahogyan taszítom a lányokat, mintha nem is léteznék a szemükben. Mit rontottam el?
Figyelt kérdés
16 éves fiu vagyok, és még soha olyan nem volt hogy egy lánnyal élőben, kettesben, puszta ismerkedés céljából beszéltem volna, és nem az adott (iskolai) helyzet miatt lett volna valami minimális szóváltás. Egyszerűen úgy érzem mintha nem léteznék a lányok szemében, akárhova megyek mindenhol levegőnek vagyok nézve, nyilván nem várom el hogy ők jöjjenek oda, de szerintem mindenki érti miről van szó. Nyilvánvalóan ebből adódóan még barátnőm SE volt, korombeliek/ismerőseim vagy rengeteg lánnyal aktívan beszélgetnek, vagy már a sokadik hosszabb kapcsolatnál tartanak. Kérem minden alpári bunkó beszólást mellőzzetek.2022. jún. 7. 21:08
1/9 anonim 

válasza:

nekem 17 éves koromban lett meg az első barátnőm. eleinte anotalkon ismerkedtem, majd instán ráirogattam, majd kifejlesztettem magam. amit hiányosnak találtam magamban azt pótoltam be. keress egy utat, ami alapján el tudod kezdeni alakítani és fejleszteni magad. találd meg a saját stílusod és bármennyire is szép mese a szerelem nem talál meg. ti találjátok meg valakivel együtt. én se tudtam ebszélgetni a lányokkal az első 10 akihez oda mentem, hogy "nagyon bejössz" stb nagyon leégetett stb.. aztán beszélgettem interneten és megtanultam szép lassan, hogy hogyan kell beszélni velük és, hogy miről, mivel lehet oda menni. búkolni, stb.. tényleg el kell kezdeni megtanulni, hogy hogy kell í]y beszélni egy lánnyal, hogyan lehet levenni a lábáról :) Ha gondolod írj, aztán amiben tudok segítek :) A lányok is érzik rajtad, hogy tapasztalatlan vagy ebben amikor beszélnek veled, sokszor ezért :) Ne izgulj, nagyon könnyű bele jönni :)
2/9 A kérdező kommentje:
Annyira megszoktam mar a maganyt, hogy beletorodtem. Se kedvem se energiam ezeket csinalni amit irtal. De azert koszi..
2022. jún. 7. 21:28
3/9 anonim 

válasza:

2es nekem segíthetnél. Fogalmam sincs hogyan kell kommunikálni a nőkkel.
4/9 anonim 

válasza:

írj priviben :) ha valakinek kell még segjtség irja le priviben, hogy segítség kellene neki és az insta nevét :)
6/9 anonim 

válasza:

Nem rontottál el semmit. Próbálkozni kell es nem szabad feladni. Ha valaki megtetszik menj oda hozza, kezdemenyezz vagy probalj velük beszélgetni. A lányok elvárják sokszor hogy te legyél a határozott és a kezdeményező, és nem kell ezt nagy dobra verni csak csináld természetesen mintha a haverokkal beszélnél.
7/9 anonim 

válasza:

Hallod, sz@rd már le a lányokat. Fiatal vagy még. Hidd el, a nők megvárnak később is. Most tanulj, építsd az életed, járj sportolni, és majd 20 felett epekedni fognak utánad.
8/9 anonim 

válasza:

Még semmiről nem vagy lemaradva. Van egy csomó időd, még gimiben is, később meg pláne. Ne aggódj ezen, fogsz találni olyan lányt aki viszonozza az érzéseidet.
9/9 anonim 

válasza:

"majd 20 felett epekedni fognak utánad."
Ebben ne legyél olyan biztos...
Viszonylag jó állással, egzisztenciával rendelkezem, de a lőtéri kutyának nem kellek. Bárkinek szívesen elmesélek pár történetet, hogy hogyan sültem fel többször is az ismerkedés során, és miért adtam fel kvázi a társkeresést.
Te vagy az én emberem! Írj privit, kérlek.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!