Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fiút választok mindig kíváncsi vagyok a családi hátterére és hogy mennyire penzesek(több lent). Ez baj?
Nem az a lényeg hogy villában lakjon meg az se hogy bugattit vegyen hanem "hogy legyen egy normális családja és hogy normálisan viselkedjenek nem mint valami csürhe. Meg hogy igényes legyen a ház, az más dolog ha nincs rá pénz és ha nincs arra pénz akkor le vonom mindig következtetesnek hogy akkor a család se valami normális mert az eseteg többségében mindig ez van(személyes tapasztalat)" és mindig ezt veszem figyelembe a fiúknál
Valakinek van még hasonló problémája? Ezt hogyan tudnám kizárni?Az okoskodó meg a hasonló válaszoktól kíméljetek meg.

"nincs arra pénz akkor le vonom mindig következtetesnek hogy akkor a család se valami normális mert az eseteg többségében mindig ez van"
Először is, az, hogy valakinek nincs pénze, az nem egyenlő azzal, hogy esetleg nem "normálisak" (a te szavaddal élve)
Nem arányos a pénz az értelemmel. A gazdagok is lehetnek hülyék, és a szegények is lehetnek értelmesek.
Attól, hogy szegényebb családból származik valaki, az nem mérvadó. Ha nincs valakinek diplomája, az sem mérvadó, főleg úgy, hogy az itthoni oktatás nem arra megy rá, hogy ki mennyi okos, hanem, hogy ki mennyire szorgalmas és tud monoton dolgokat csinálni. (ergo, tanulás)
De, ez egyébként nem rossz, hogy így felméred a helyzetet, bár ez nálam teljesen abszurd. Ha szerelmes vagyok, akkor pont az anyagi helyzete fog legkevésbé érdekelni. Ha jobban belegondolsz nem véletlenül vagy szerelmes valaki, hisz egy tőled távol álló teljesen idióta emberbe nem leszel szerelmes.
Ha van időd ilyenekkel foglalkozni, akkor az már nem szerelem.
"hogy legyen egy normális családja és hogy normálisan viselkedjenek nem mint valami csürhe."
Ebben viszont egyet tudok érteni, bár ezt is kétségekkel. Nem a családját kell elfogadnom, hanem Őt. Jó, igen, az már nekem sem játszik, ha úgy viselkednek, mint valami csürhe (ismét a te szavaddal élve), de ezt is eltudnám engedni, ha szerelmes vagyok, nem?
Azért nehéz erre válaszolni, mert ha valakinek a családja csürhe és nem normálisak, akkor valószínűleg Ő sem a legélesebb kés a fiókban, azaz nem fogok hozzá vonzódni.

És ezt amugy H kérdezed meg tőle?
Vagy h hozzod szoba?
Nagyon érdekel de tényleg 😄
Bár nem hiszem hogy kapok rá választ mert senkike se reagáltál idáig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!