Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van 1 csaj aki tetszik viszont...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 csaj aki tetszik viszont van egy kis baj. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem hogy tetszik e neki bárki. És azt írta volt 1 fiú aki tetszett neki viszont már lett barátnője és már nem jönne vele össze. Viszont egy időben eléggé bejött neki és félne attól hogyha a fiú szakít a barátnőjével nehogy megint érezzen valamit. Viszont megnyugtatott és azt mondta természetesen nem fog semmit csinálni és elküldené a fiút mert már nem kell neki.

Nem bírtam ki igazodni ezen. Igazából még 1 hete se beszélek a lánnyal de még nem voltam hasonló helyzetben. A fiúval a mai napig néha beszél és azt mondta egyáltalán nem érez iránta semmit. Mit tennétek?

2022. máj. 22. 21:10
A kérdező szavazást indított:
Semmi komolyat ne akarj tőle
Ez még normális idővel elmúlik neki. Ne dobd emiatt
Menekülj tőle
Túlreagálod felesleges agyalni
21 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:

Bármennyiszer megkérdezem mindig azt mondja már semmit nem érez iránta.

Viszont nekem fura ez az egész mert mi az hogy fél attól hogy nehogy elbizonytalanodjon

2022. máj. 22. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Ha azt kérdezted, hogy tetszik-e neki valaki, és a leírtakat reagálta, akkor nem hinném, hogy akarna tőled valamit. Vagyis lányként tuti nem arról beszélnék, hogy ki tetszett régen, ha ott áll szemben velem egy nekem szimpi srác.
2022. máj. 22. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kamuzott. De, ha nyugtatni akar akkor az azt jelenti, hogy talán nyitna feléd. Szerintem hívd el valahova, próbálj vele sokat lenni kettesben és, ha vevő a dolgaidra akkor csapj le.
2022. máj. 22. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Mármint ne engem, hanem a csajra :DD
2022. máj. 22. 21:53
 5/9 anonim ***** válasza:
61%
Ezzel vagy azt jelezte, hogy szabad, vagy pont az ellenkezőjét és nem akar semmit. Beszélj vele többet, különben sosem derül ki.
2022. máj. 22. 21:56
 6/9 A kérdező kommentje:

Igazából azóta megkérdeztem. Azt mondta szimpi vagyok neki és szívesen eltöltene velem több időt. Viszont középiskolásak vágyunk és ezt a fiút mindennap látja és gyakran beszél vele.

Azt mondta ha rá írna a fiú a szíve elgondolkozna rajta de az agya miatt biztosan nem jönne vele össze. És azt mondta őszintén nem érez semmit.

Fogalmam sincs érdemes e így találkozni vele stb. Elég tanácstalan vagyok.

2022. máj. 22. 22:02
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
#6 Ez alapján az is lehet, hogy direkt mondja, hogy cselekedj végre. Szerintem tölts vele időt, ő is szeretné.:)
2022. máj. 22. 22:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Illetve még 1 dolog. Igazából sajnos mivel régen is jó haverok voltak ezért a mai napig azok. És mondta, hogy ugye gyakran találkoznak iskolában és köszönés képpen megölelik egymást. Szerintetek tényleg túl reagálom kicsit a dolgokat?
2022. máj. 23. 10:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Megkértem, hogy többet ne beszéljen vele. De nem egyezett bele mert neki fontos mint barát mert rengeteg rossz időben ő segített neki. Aztán megkértem legalább ne ölelje meg. De azt mondta azt se hagyná el sose mert mindenkivel ezt csinálja és megromlana a barátságuk. Viszont ő azt mondta nem érez semmit
2022. máj. 24. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!