Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még soha nem volt barátnőm, kb. 30 csajnál próbálkoztam eddig sikertelenül, megtörténik a jelölés, facen beszélgetés, és mire oda érnék hogy elhívom randizni el sem olvassa amit írok. ez miért van? pedig nem vagyok ronda.18/f
10 pont ezt magyaráztam neked, hogy az "eljárkálni helyekre" nem feltétlen bulizást jelent! Bulizni én sem szeretek pl., de van egy csomó más dolog, amit még lehet csinálni, és ezek a dolgok kellenek is, hogy az ember élményeket szerezzen, ettől vagyunk boldogok.
Tudsz mozizni/színházba menni/koncertezni/könyvtárba járni/kávézóba menni/parkban sétálni/fagyizni/úszni/bowlingozni/biciklizni/túrázni/horgászni/kajáldákba járni barátokkal/piknikezni/kocsikázni/naplementét nézni/társasozni/vásárolni/szabadulószobázni/paintballozni/drónt vezetni...
Ez csak egy pár dolog, de még rengeteg ilyen van. Az embereket ezek az élmények, kalandok, izgalmak teszik boldoggá, hisz ilyenkor élik át a legjobb pillanatokat, amikre aztán még évekig emlékezni fognak. Csak azon csodálkozom, hogy 18 évesen hogy jutottál el erre a gondolkodásmódra, hogy szocializálódni, élményeket szerezni rossz dolog.
Ez már a 3. ilyen kérdés. Az biztos hogy mind a 3 vagy épp 1 személy elcseszett, de már kezdem azt hinni én is hülye vagyok hogy még nem zártam be az oldalt.
Akkor maradj szépen a seggeden, azt várd hogy beszálljon az ablakon egy topmodell. Mert ugyebár csak a magadfajtákkal nem történik ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!