Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek egy ilyen fiúval?
Figyelt kérdés
54 kg vagyok, 168 cm, 18 éves. Szabadidőmben a gép előtt ülök, utoljára 2-3 éve beszéltem lányokkal. Nincsenek barátaim, pattanásos az arcom és félénk vagyok.2022. máj. 15. 10:42
12/42 anonim válasza:
#6 mert nekem fontos a szociális élet, hogy el lehessen menni programokra a barátainkkal és kettesben is. Ezentúl ha egész nap a gép előtt ülsz, nem sok hobbid lehet. Nekem fontos a közös hobbi, szeretnek művelődni is, és nem bírnám elviselni, hogy a legextrémebb dolog amit csinálsz az a otthon ülés. És még jól se nézel ki
13/42 A kérdező kommentje:
"nekem fontos a szociális élet, "
Nekem meg NEM. Csak akkor hagyom el a lakást ha muszáj.
2022. máj. 15. 18:37
14/42 anonim válasza:
ok. ettől még másoknak az. ha ne hagyod el a lakást amúgy hogy akarsz barátnőt találni?
15/42 A kérdező kommentje:
Az most mindegy, ne tereld a témát
2022. máj. 15. 19:25
16/42 anonim válasza:
Rosszlanyokon találsz magadnak csajt,akinél ki van írva,hogy "Nálad".
17/42 A kérdező kommentje:
HahahahahahXDDXD nagyon vicces vagy jaaaa mégse
2022. máj. 15. 19:29
18/42 anonim válasza:
Pedig nem tudom mit vársz, holt komolyan írtam. Otthon,úgy hogy nem mozdulat ki, szerinted ki jönne veled össze?
19/42 A kérdező kommentje:
Én is ugyanezt kérdeztem!!! "Lányok, összejönnétek egy ilyen fiúval?"
te meg visszakérdezed ugyanazt máshogy megfogalmazva, mit szívtál??
2022. máj. 15. 19:37
20/42 anonim válasza:
Kiirhattad volna azt is,hogy hogyan lehet sok pénzem ha csak fekszek meg eszek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!