Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy lépjen?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel sokat szemeztem már hónapok óta. Kb. 2 éve bekövetett Instagramon. Havonta ki szokott rakni pár sztorit az Instagramjára, fociról vagy ahogy a barátaival van. Mostanában én is rakok ki alibiből a fociról meg egy hasonló sztorit is, amit ő hogy írjon már rám de azért sem teszi meg. Én meg nem akarok utána futni. 18F, 17L

2022. máj. 13. 22:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán írj rá, ha szeretnéd, hogy legyen vmi.
2022. máj. 13. 22:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért kell mindenáron neki írnia? Láthatóan nem válik be a posztolás, szóval ne járasd le magad ezzel. Ha akarsz tőle valamit, írj neki, ne csak ülj és várj. Ez nem azt jelentené, hogy futsz utána, mivel konkrétan még semmi sincs köztetek.
2022. máj. 13. 23:51
 3/3 anonim válasza:

Én nem írnék rá.

Max reagálnék lájkolással vagy emojival a sztorijára. Vagy lájkold be egy régebbi képét^^

2022. máj. 24. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!