Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aszexuálisként mennyire nehéz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aszexuálisként mennyire nehéz párt találni, mennyi esélyem van?

Figyelt kérdés

Vagy egy szintén aszexuálist, vagy egy olyan személyt szeretnék találni, akinek tényleg nem olyan lényeges a szex.

Bár így is vannak azért elvárásaim, és azt hiszem ez még inkább leszűkíti a kört...

2022. máj. 13. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Fiú/Lány vagy?

Egy pasi könnyebben talál ilyen lányt, de fordítva hát.. nem könnyű.

2022. máj. 13. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Kevès esèlyed van, mert a nèpessèg kis rèsze aszexuális. De nem lehetetlen.
2022. máj. 13. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem a népesség 1%-a aszexszuális a becsült adatok alapján....szóval azért elég jó esélyed van.
2022. máj. 13. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nem annyira jó esélyekkel indulsz, de remélem sikerrel jársz majd.
2022. máj. 13. 22:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok. Nekem sikerült pont egy szexmániásat. ☺
2022. máj. 14. 02:09
 6/6 anonim válasza:
89%
Én évekig próbálkoztam itt a gyakorin, netes fórumokon de nem tudok felmutatni semmi érdemlegeset. A való életben meg egyetlen aszexet sem ismertem meg. Az én tapasztalatom hogy nagyon nehéz így párt találni, vagyis nagyon nagy szerencse kell hogy a sors össze sodorjon két aszex embert. És még az is nehezíti az ismerkedést hogy az aszexek nem igénylik a kapcsolatot mert jól elvannak egyedül.
2022. máj. 15. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!