Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi tévő legyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi tévő legyek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Középsulis bi fiú vagyok. Év elejéig igazából nem akartam családi háttérnek köszönhetően azonos neművel kapcsolatot, inkább próbáltam elnyomni magamban az ilyesféle érzéseimet, csak idén elkezdtünk szemezni egy végzős diákkal, úgy kb. 2. félévtől. Most, hogy elballagott döbbentem rá, hogy szüleim elvárásainak most az egyszer nem teszek eleget és vmilyen kapcsolatot szeretnék vele. Ez a nagy lendület egy insta bekövetésre futotta😅. Ott vissza is követett még az nap,de így a történetnek vége is van. Egyébként lány barátjai is vannak, ami a bi fiúknál talán jellemzőbb. (Tudom ez attól még nem azt jelenti, hogy tuti az). És igazából az lenne a kérdésem, hogyan tudassam vele, hogy szimpatikus úgy, hogy közben, ha elutasít ne tudja az egész világnak kikürtölni, hogy xy "B4ZI", mert, ha a családom fülébe jutna nem volna egy kellemes szitu... (Ez igaz pár osztálytársamra is, bár azt hamarább elviselném)

2022. máj. 2. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Kezdj el beszélgetni vele, és kérd ki a véleményét pl. lmbtq tartalmakkal bíró könyvekről/filmekről.
2022. máj. 2. 22:01
 2/5 anonim ***** válasza:
12%
Sehogy. Maradj hetero
2022. máj. 3. 06:11
 3/5 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak, annyit üzennèk, hogy ez egyáltalán nem ilyen egyszerű. Szerintem egy 17-18 éves ember már amúgy is eldöntötte a szexuális orientációját, nem lehet csak úgy változtatni rajta, maximum elnyomni, ha mind a kettő félhez vonzódik.
2022. máj. 3. 07:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen viszonyban vagytok, de ha az illető nem a legutolsó paraszt és elmondod neki, hogy mit érzel akkor nem fogja tovább adni. Mondd el neki személyesen és akkor még bizonyítéka sem lesz róla.
2022. máj. 3. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:
47%
Kuldj neki k*rolajkot. Ez eleg bugyutan es primitiven hangzik, de en mint hetero, kvazi nocsabasz alkat, csak ajanlani tudom. Bekovetted, visszakovetett, ez az elso lepes. Aztan kuldesz neki egy k*rolajkot. Ha viszonozza, utana akar direkt modon akar valami urugy altal rairhatsz. A noknel ez be szokott jonni. Ha viszonozza a lajkot az a zoldjelzes
2022. máj. 3. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!