Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek inkább a rosszfiúk jönnek be vagy az ilyen félénkebb srácok?
Figyelt kérdés
Én személy szerint valahol a kettő közé tenném magam,de inkább a félénk srácok felé húzok. Van egy kevéske önbizalmam, de egy nekem tetsző lánnyal való beszélgetésnél az el szokott illanni2022. ápr. 23. 21:08
1/7 anonim 

válasza:

Egyértelműen a félénkebb srácok jönnek be, de csak akkor ha valamennyire intelligensek.
2/7 anonim 

válasza:

Azért az se jó ha egy srác félénk, mert akkor általában nehezebben mutatja ki az érzéseit.
Én azt szeretem ha tud kezdeményezni, és vannak saját elképzelései.
3/7 anonim 

válasza:

Egyik sem. Nekem a magabiztos, de nem öntelt fiúk jönnek be, akik egyébként szerényebben viselkednek és intelligensek, jó a humoruk. Rosszfiú alatt nem tudom mit értesz, de köszönöm, nem kérek belőle. A félénk fiúkkal meg csak annyi a probléma, hogy soha az életben nem lesz semmi a kapcsolatból, ha nem mernek kezdeményezni.
4/7 anonim 

válasza:

A szélsőségek mindig rosszak. Valahol a kettő közt a legjobb.:)
5/7 anonim 

válasza:

Legyen "rosszfiú", de ne egy proli tapló.
Tehát legyen kicsit csibész, vicces, magabiztos, de ne az legyen neki a szórakozás, hogy csúnyán beszél az utcán, tiszteletlen másokkal és az a menő neki, hogy heti 3-szor részegre issza magát a haverjaival.
6/7 anonim 

válasza:

Inkább a rosszfiúk. De nem az a beképzelt fajta aki velem is bunkó.
A félénk fiúkkal nehezebb beszélgetni, főleg azért mert én is félénk vagyok.
7/7 anonim 

válasza:

Nekem inkább a rosszfiúk jönnek be, de akik jó értelemben azok. A félénk fiúk nem mernek kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!