Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek,ha nem vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek,ha nem vagyok benne biztos,hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársam velem feltűnően kedves. Például: kedden nem tudtam lecsavarni a folyékony ragasztó tetejét és elkérte,hogy majd ő lecsavarja és amikor visszaadta finoman megfogta a kezemet. Néha le szoktam írni az álmaimat, és az egyik szünetbe is ezt csináltam és láttam ahogy engem néz közben és,hogy mit írok. A harmadik dolog,meg az,hogy amikor megkérem valamire ( pl: adjon oda valamit) olyankor elkezd dadogni és mindig megcsinálja arra amire kérem.

Pár napja viszont volt egy családi incidens, és este tízkor üzenetbe leírtam neki az incidenset, másnap csak írt rá egy like-ot.

Én nem tudom,hogy ez mit jelenthet,és most nagyon hülyén érzem magam( azóta az üzenetet töröltem,mert megmutatta 2 haverjának és a fiút is letiltottam messengeren és facebookon)

2022. ápr. 14. 23:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám az egészet, ezek után nem beszélnék velem
2022. ápr. 14. 23:42
 2/4 anonim ***** válasza:
*vele
2022. ápr. 14. 23:42
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Ha nekem egyszer eljátszák a bizalmam, én többet nem bízok meg az illetőben. Tekintve, hogy egy olyan dolgot mutatott meg a haverjainak, amit te bizalmasan közöltél vele, ennek fényében én biztos, hogy nem beszélnék vele többet. Aki egyszer eljátszotta ezt, többször is elfogja.
2022. ápr. 14. 23:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Elég nagy bunkóságot csinált, ezek után hozzá se szólnék.
2022. ápr. 15. 10:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!