Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam meg a buszon?
Figyelt kérdés
Utánam 3 megállóval szokott fellszálni egy srác aki tökre bejön, mindig az utolsó sorba szokott leülni. (Helyi járat). Volt már hogy nem ült le, hanem állt, pedig voltak szabad helyek. Mindig zenét hallgat, hogyan kéne mégis beszélgetést kezdeményeznem?
17/L
2022. ápr. 12. 16:25
1/20 anonim válasza:
ülj hátra, és amikor felszáll, kérdezz tőle valamit, pl mennyi az idő.
Tanács; lányként azért légy óvatos idegenekkel!
2/20 anonim válasza:
Vagy kérdezd meg tőle mit hallgat
3/20 anonim válasza:
Ülj hátra, és amikor jön a srác, mond neki, hogy: - Megfigyeltem, mindig itt, hátul szoktál ülni. Gyere, foglaltam neked egy helyet.- A többi fog menni magától.
4/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ha valakinek van még ötlete, ne tartsa magában;)
2022. ápr. 12. 17:41
5/20 anonim válasza:
Környezetemben történt: Volt egy lány, akinek megtetszett valaki, gyakran nézte, de úgy, hogy lehetetlen volt nem észrevenni. Instagrammon is bekövette a fiút, aki aztán leszólította. Szerintem ne kényszerítsd rá magad, csak küldd az egyértelmű jeleket. Ha nem reagál, vagy nem érdeklődik, vagy egy beszari alak.
6/20 A kérdező kommentje:
#5 Köszi a választ! A srác barátja mellettem ült múltkor, leveleztek egymással (ő elöl állt, és mindig egymásra néztek, nevettek, szval tuti vele levelezett. Belenéztem a haverjának a telójába, megnéztem a srác nevét, rákerestem később, de nem találtam facebookon és instán se:( Nem tudom mit kéne tennem
2022. ápr. 12. 19:13
7/20 anonim válasza:
5-ös vagyok. Amúgy a fenti szituációban én voltam a kapocs, mindkettejüket ismertem, a lány egyszer megkérdezte, hogy hívják a srácot, akivel beszélgettem. Aztán a fiú mondta, hogy ismerem-e azt a lányt, aki mindig nézi, és be is követte őt.. Erre feltártam a dolgok mibenlétét, és a következő buszozáskor a srác leszólította a szóban forgó lányt. De akkor ez a bekövetős cucc nem működhet.. Úgyhogy ha a barátját be tudod szervezni, esetleg könnyíthet a dolgokon. Másik ötlet, hogy talán ülj mellé, és mikor szállsz le, felejts ott, vagy hagyj el valami létfontosságút, hogy szóljon és visszaadja. Aztán a következő buszút alkalmával hálaáradattal illeted, és elmagyarázod, milyen következményekkel járt volna volna, ha nem szól.. De mondom, csak ötletek, nem vállalok felelősséget.. :)
8/20 anonim válasza:
Kérdező van egy még jobb ötletem. Szervezd be 7-est haverkodjon össze a sráccal. Onnan már napok kérdése és összehoz titeket. Tudja a dolgát ;)
9/20 anonim válasza:
A 3-as ötlete leírva aranyos, de nekem srácként nagyon creepy lenne.
10/20 A kérdező kommentje:
#8 ez jó poén, köszi😂❤
2022. ápr. 12. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!