Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bunkó üzenet volt ez,hogy emiatt letiltott a csaj?
Már ismerjük egymást pár hete a Tinder által.
Normálisan elbeszélgettunk de mondtam neki hogy elutazom az ő városába talizni. Ebben nem volt benne,mert ott nincs semmi. Szerinte.
Mondtam hogy akkor talizzunk nálam. Mpndta hogy a gyakszija nem kizárt hogy az én városokban lenne de fogalma sincs hogy mikor.
Mondta hogy Tinderen két nap után már talizott is egy sráccal aki tök bunkó volt,az én randira hívásomat pedig halogatta válaszolni rá.
A lényeg hogy ezt az üzenetet írtam:
Én; Gyere el hozzám xy városba,aztán megkóstolhatnád amit apukám csinált
Ő: mit kóstolhatnek meg? 😄
Én: Hát engem 😄
Erre fel letiltott.
Ez tényleg bunkó volt részemről?
Csak sima csókra gondoltam amúgy is,semmi perverzebb dologra...

Ő mondta hogy már két után talizott a másik sráccal Tinderrol hogy kiderülj hogy szimpatikus e.
Szóval nem értem minek ezt hetekig húzni.
Felajánlottam neki hogy én elmegyek hozzá,de azt pedig nem akarta
Szóval nem értem

Ezzel azt sugalltad hogy szexet akarsz, és a nyomulásod is ezt éreztette. A tényleges ok viszont az volt, hogy valójában nem jöttél be neki, nem akart tőled semmit, főleg nem akart utazni.
Majd egy másik csávó, akit jobbnak talál és közelebb is van, 2 nap alatt megrakja, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!