Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek személy szerint milyen típusú lányok jönnek be?
Fiúk! Ti mit néztek meg elsőnek egy lányon? Milyen külsejű lányok tetszenek?
Mik azok a belső tulajdonságok egy lányban, amik egyből megfognak titeket? :)
A külső nem annyira számít. Persze, vonzó, ha nagy a feneke (nem feltétlenül formás), kicsi a melle, és a barna, vagy vörös haj, meg a fogszabályzó is tetszik... de akár ennek az ellenkezője is lehet, ha a személyisége megtetszik.
Személyiségileg pedig: szeretem a visszafogott, vagy akár félénk lányokat, akik őszinték, kedvesek, nem játszmáznak meg trükköznek, hanem egyenesek. És persze ha még okos is, és/vagy művész, vagy sportol, az nagyon imponáló tud lenni.
Elsőnek amit megnézek az az arc meg ha úgy van akkor a segget is (de igazából az nálam nem annyira fontos de azért meg szoktam nézni, de sokkal inkább az arc ami megfog)
Cuki arcú lányok jönnek be nagyon☺
hajszínből pedig a szőke és a barna a kedvencem. leginkább az alacsonyabb lányok jönnek be, nem szeretem ha túl magas a lány. De igazából ezek nem fontosak, ha megfog a cuki kisugárzás egy lányban akkor minden mindegy(jó, azért nálan ne legyen magasabb meg hasonló magasságú se legyen mint én, az már nagyon offos mondjuk az bebaszna mivel 191 centi vagyok😆)
Nálam a belső a legfontosabb:
Ne legyen nagyképű r*banc. Inkább legyen kedves, mosolygós, szerény, cuki.
Legyen megértő, elfogadó velem kapcsolatban.
Legyen hűséges.
Jah és még annyi, hogy IMÁDOM a bújós lányokat😍
Külsőre nekem elég egy kedves arc, egy szép szájforma és egy vékony test.
Fontos, hogy a lány okos legyen, kedves, vicces és pozitívum, ha kalandvágyó is.
Én lany vagyok, szóval nem tudom mennyire igaz, de én egy ilyet leltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!