Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza?

Figyelt kérdés

Szóval, kölcsönösen tetszem egy fiúnak, mindig követ és bámul, szemkontaktus is megvolt, meg már vissza is hallottam másoktól hogy érdeklődik irántam bejövök neki.

Próbáltam nyitni felé, megtettem az első lépést hogy bekövettem instán és rá is írtam egy egyszerű sziával.

Visszakövetett egyből, később látta is hogy írtam, a sztorim is megnézte. De nem ír vissza.. Most ez miért lehet?

Nem tudok kiigazodni ezen. Aki bejön nekem nyilván visszaírok. De ő nem. Lehet hogy mégse érdeklem eléggé, vagy lehet hogy van neki alakulóban valaki akivel mondjuk a ma a valentinnapot töltötte?

Most ez olyan gáz így, kellemetlen lesz nekem hogyha látjuk egymást így hogy ráírtam és vissza sem írt.

Segítsetek miért lehet ez?

18/l

2022. febr. 14. 23:13
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Lehet mert megijsdt hogy hogy ne rontsa el. Az is lehet hogy fogalma sincs mit írjon egy sziára, mer annyira egy semmilyen kezdés hogy az már szörnyű. Meg az is lehet amit leírtál.
2022. febr. 15. 00:08
 2/8 anonim ***** válasza:
69%

Hülyeség hogy azt se tudja mit írjon, mindenki visszaírna ha az nyitna felé akit szeretne. Nem akar tőled többet, el kell fogadni.

Ha akarna írna. Ha akarna, keresne élőben. Tök mindegy ki mennyire besz-ri, egy ilyen lépésnél azért már nem viselkedne így.

2022. febr. 15. 00:32
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
Azért van az a beszariság aminél nem ír vissza egy ideig (nem udjuk ugye mennyi ideje nem ír vissza) mert a legjobb választ keresi, vagy csak annyira meglepődött hogy nem tud mit mondani rá. (Tapasztaltam, szóval van ilyen. Szerencsére már "kinőttem")
2022. febr. 15. 00:35
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Ez nagyjából azt jelenti, hogy nem érdemes vele kezdeni. Vagy azért, mert nem érdekled, vagy pedig azért, mert egyszerűen éretlen.
2022. febr. 15. 07:59
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

Hogy mások mit mondanak, azzal ne törődj. Az a valóság, amit tapasztalsz.

Lehet, hogy azt mondta, hogy helyes lány vagy, de nem akar tőled semmit.

Aki akar, az keres.

Aki nem keres, az nem akar. Ilyen egyszerű.

2022. febr. 15. 08:31
 6/8 anonim ***** válasza:
31%
Hat őszintén szerintem egyáltalán nincs gond azt h sziat irtal neki, marmint önmagában annak is örüljön h lányként kezdeményeztél. Amugy meg varj es ha egy két napon beül nem válaszol akkor tényleg okkal van sajnos.
2022. febr. 15. 09:35
 7/8 NTBS ***** válasza:
34%
Jó kérdés. Lehet, hogy nem tetszel, megijedt, keresi a helyes választ. Azért egy "Sziából" nehéz mit kikövetkeztetni, főleg a mai fiúknak. Ha tetszik írjál rá még egyszer, de valami hosszabbat. És ha arra sem válaszol, akkor felejtős.
2022. febr. 15. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Értem én hogy csak egy sziával nehéz mit kezdeni. De azért általában függetlenül attól hogy tudja e mit akar a kérdező, vagy furának tartja, max vissza ír o is egy szia-t. Lehet másoknál máshogy van, de én fiúként mindenkinek válaszolok.

Ezért gondolom én, hogy valami lehet mégis gázos a dologban. De azt javaslom folytasd és írj neki még valami mást. Ha az se jön be akkor sajna offos.

2022. febr. 15. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!