Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért van ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Miért van az, hogy mindig olyan tetszik nekem, akinek én nem, de mindig olyannak tetszem aki nekem nem?

Nincsenek nagy elvárásaim, és nem is tartom magam egy rusnyaságnak, sokan mondják,hogy szép vagyok, és tetszem is fiúknak csak ők általában külsőleg vagy belsőleg nem tetszenek nekem…

Bűntudatom van ilyenkor, hogy biztos velem van a baj, biztos én miattam van, vagy pedig sosem lesz párom, mert nem jön el az igazi számomra (pedig szeretném ha eljönne)

Fiatal vagyok még, 18 éves, tudom, de azért jól esne ha találnék olyasvalakit aki nekem is tetszik és én is neki kölcsönösen.

Szerintetek velem van főként a baj, vagy egyszerűen minden embernek van “ilyen időszaka”, hogy olyannak tetszik aki neki nem, és neki olyan tetszik akinek ő nem?

Köszönöm előre is a válaszokat.

2022. febr. 13. 14:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy miért, arra nincs válasz.

Az természetes, hogy nagy szórásban a legtöbb ember egyénisége nem találkozik, nem passzol.

Van időd. Majd rátalálsz az igazira.

2022. febr. 13. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A régi szép idők, amikor ugyanez volt velem is:) Fog ez változni ne aggódj.
2022. febr. 13. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem ilyen nagyon ritkán van...ha mondjuk olyan tetszik aki elérhetetlen, de hamar elmúlik, leszállok a földre és máris van másik aki tetszik, és talán esélyem is van nála.
2022. febr. 13. 16:32
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Ez gyakran megesik az emberrel. Magyarázat nincs rá, de remélhetőleg változi fog.:)
2022. febr. 13. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:
23%
A párkeresés KERESÉS, tehát nincs minden lépésednél jelen.
2022. febr. 13. 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Miért kell az embernek feltétlenül pár?
2022. febr. 14. 23:40
 7/8 NTBS ***** válasza:
68%
Ez egy jó kérdés. Rengeteg tapasztalják ezt meg. De hidd el, hogy fog változni. Fog jönni az a személy, akivel kölcsönös lesz. Én szurkolok neked.
2022. febr. 16. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Innen nézve szerintem a kordbeli fiúcskákkal van bajod. Értsd: a suliban lévő magukat menőnek gondoló srácokkal. A nem menők meg azért nem jönnek be, mert lány vagy.

Neked 20+ srácra van szükséged, akinek már van melóhelye vagy egyetemista és ezzel tudsz felülemelkedni a többieken a suliba.

2022. febr. 17. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!