Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viccből beszél velem a csávó?
Folyamatosan írogat nekem, minden egyes alkalommal ő ír rám, és nem is az hogy házit küldjek el, hanem hogy hívásozzunk, és mindig nagyon jókat dumálunk (ezt hetente jó párszor megteszi). De nem akar velem nyilvánosságban beszélni, és friendzoneolt is már egyszer, viszont ideges lesz ha más pasikról dumálok. Ja meg arról is beszélt hogy a barátai nem bírnak, és nemrég kiderült hogy instán kamuprofilról követett csak be, és van egy sima instája akivel mindenki mást követ. Ez az egész egy nagy vicc vagy mi? Mit csináljak?
15 lány

Valószínűleg vicc. A 15 lányt nem biztos, hogy oda kellett volna írni, mert törlik a tizenhat alattiakat. :/
Gondolom idősebb is srác. Csak viccből húzza az agyad, szórakoztat a kis játék. Tiltsd, ignoráld, hagyd! Az ilyen meg sem érdemli, hogy foglalkozzon vele az ember.

Valamiért szégyellné felvállalni a dolgot, de egyébként egyértelműen oda van érted. Ha egyébként ezektől független jó srác, rendes, szimpatikus, akkor szerintem mielőtt ebből nagy sértődések lennének, tisztázd le vele, hogy mi az oka a viselkedésének. Mindenképpen úgy tedd ezt, hogy bármennyire is bántó esetleg a válasz, vagy x vagy y, ne tedd tönkre, inkább verd szét otthon a berendezést, de ne sértegesd.
Mivel gondolom ő is fiatal, ezért teljesen irreális azt várni, hogy felnőttként, átgondoltan, és bölcsen fog cselekedni. De hidd el nekem, hogy az is nagyon ritka, felnőtt korban is, amikor 2 ember önfeledten tud hosszútávon beszélgetni. A te korodban még idealistábbak az emberek, mint mondjuk huszonévesen. Legközelebb majd 50-60 évesen fogsz úgy gondolni a kapcsolatokra, mint most. Tudod miért? Mert 50-60 éves korodra már várhatóan átéled az igaz szerelmet, kölcsönösen. Ez esetben már tudod, hogy lehetséges az, amit tiniként elképzeltél. De ami általában történik a tini kor után, az a (persze vannak kivételek) hosszú, csalódásokkal terhelt, tanulás. Sokszor fogsz a fiúkban, magadban, a világban is csalódni, mire megtanulod, hogy neked mi kell, és hogy adhatod meg a másiknak, ami kell, stb.
Addig is, egyetlen olyan embert se dobj el magadtól, akivel így tudsz beszélgetni. Ritkák, majd megtanulod. :) Inkább nézd el neki ezt a gyerekes viselkedést egy darabig, amig tudod. Egyértelműen jelezte számodra, hogy kedvel téged. Hogy a környezetének mi baja veled, vagy ő miért nem mer téged felvállalni, azt te jobban tudhatod, de szerintem mindenképp tisztázd le vele. Mond el neki, hogy köztetek marad, és úgy érzed, hogy kedvel téged, de láthatóan valamiért nem akarja, hogy ezt más is tudja. Mond el, hogy semmi baj, megérted, és fontosabb számodra az a hangulatos beszélgetés, de a félreértések elkerülése végett szeretnéd tisztázni a helyzetet. Hidd el, hogy az egyenes beszéd mindig kifizetődő.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!