Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma?
Valahogy nem tudom úgy felkelteni a lányok érdeklődését ahogyan szeretném. Nagyon sok lánnyal beszélek napi szinten, de azt veszem észre, hogy inkább csak barátként tekintenek rám. Meghallgatom őket, sokszor húzom az agyukat a poénjaimmal, ami tetszik is nekik, a környezetem humorosnak talál, mindenhez van egy vicces hozzászólásom, de ha a helyzet megkívánja, tudok komoly is lenni. Udvarias vagyok, előre szoktam engedni őket, kinyitom nekik az ajtót, megdícsérem őket. Azt sem hinném, hogy a külsőmmel van a gond. Erősebb testalkatom van, nem vagyok szálkás, de hájgép sem, nem vagyok túl magas sem, 175cm. Szóval, tök átlagosan nézek ki. Öltözködésemre figyelek, elegánsan öltözök, drága, márkás ruhadarabokat hordok. Ápolt vagyok. Nehezen kezdek el beszélgetni de 4-5 perc után belejövök, és szinte bármilyen témáról lehet velem beszélni.
Ezeknek ellenére, mégsem érdeklődnek irántam a lányok. Mi lehet a gond?

Bárcsak velem lenne ilyen egy fiú.
De szerintem bejösz nekik, csak lehet hogy nem tudják hogyan mutassák ki. És lehet arra várnak hogy te kezdeményez.
16L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!