Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nem minden nap ír a srác?Mit jelenthet?
Lehet, hogy azt várja, hogy írj neki te.
Gondolom, mindig ő ír
3.nak:fele-fele arányban keressük egymást😊
4.nek pedig azt üzenném,ha már ennyi ideje ismeritek egymást,akkor rákérdezhetel nyugodtan h akar-e többet.Én is 3 nap után megmondtam neki,kicsit durván,hogy mondja meg ha nem akar ismerkedni velem,de nem mondta azt h nem akarna tovább beszélni,hanem megmagyarázta mikor miért nem keresett,vagy írt.
Nem szabad állandóan egymás nyakában lihegni.
Élni is kell valamikor, tanulni, dolgozni, művelődni, sportolni, pihenni,
barátokkal találkozni.
Tedd azt te is.
Őrület, hogy azt képzelitek, hogy mivel minden pillanatban elérhetőséget biztosít a virtualitás, akkor annak úgy is kell lennie.
Ez beteges.
Szerintem ha valakinek fontos a másik akkor minden nap gondol rá, és ha gondol rá akkor késztetést érez hogy írjon neki, mert hiányzik és szeretne ő is levelet kapni a másiktól.
Aztán ha elmaradoznak a levelek akkor az már biztos jel hogy már nem vagy olyan fontos neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!