Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nm volt még barátom egyszer sem?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok,de még egyszer sem volt barátom.
Atlagos kinézetű vagyok.. Nm tudok mi lehet velem a gond. Régebben kocsit visszahuzódóbb voltam de az már elmúlt. Azóta már sokkal nyitottabb vagyok.Szerintem a stílusomban sicss semmi extra. FULL átlagos.. Még sem volt egyetlen egyszer sem barátom
2021. dec. 17. 19:38
1/4 anonim 

válasza:

Nagyon sokféle probléma lehet, ami miatt nem volt barátod. Ahhoz hogy bármit is mondani tudjak meg kellene hogy ismerjünk ami kb esélytelen, meg egy képet kéne látnunk hogy tényleg átlagos vagy-e ami szintén esélytelen mert gondolom azért vagy anonim fórumon mert nem akarod mutogatni magad. Szóval így ennyi alapján nem hiszem hogy érdemben tudnánk segíteni :(
2/4 anonim 

válasza:

Valóban sok oka lehet, ennyiből nehéz megmondani. Balszerencse, nem jársz el helyekre, nem vagy elég nyitott, még nem jött olyan fiú, akinek tetszettél, stb.
4/4 anonim válasza:
Pedig minden lányért sorban állnak a fiúk. Nézd meg az engedélykéréseid messengeren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!