Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit mondjak egy ismeretlen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak egy ismeretlen lánynak? 17f

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és még nem volt barátnőm,persze ez engem annyira nem zavar csak úgy érzem itt az idő,hogy elkezdjek más lányok felé nyitni

Azt tudom,hogy szeretnék kezdeményezni indirekt módszert alkalmaznék vagy is egy szimpla útba igazítással szólítanám le

(Igy szerintem nem lenne olyan kínos mint,hogy egy ismerkedős szövegel indítanék feléje)

Valmi olyan téma kéne ami bárhol alkalmazható

Esetleg az nem lenne tolakodás ,hogy bemutatkozás után megkérdeznem tőle ő mere tart(Mert mondjuk utcán mentem oda hozza) ha a válasza nem olyan visza utasító Akkor tovább vinném a beszélgetést

2021. nov. 26. 21:51
1 2
 1/11 Dene$h válasza:
63%
Figyelj tesám, szerintem, csak szólítsd le valami őszinte szöveggel pl: szia ne haragudj, csak nagyon szépnek talállak, és szívesen megismernélek, ha ez részedről rendben van. Ezután elérhetőséget cseréltek megkérdezed, hogy merre tart, aztán azt, hogy elkísérheted-e, és ennyi
2021. nov. 26. 22:03
 2/11 A kérdező kommentje:

Okes Kosz bartom fontolóra veszem

De azért mások véleményére kíváncsi vagyok

2021. nov. 26. 22:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Általában az időzítés számít nem is annyira a szöveg.

Például múltkor egy ismeretlen csajszi előttem mondta, hogy ma tök szarul néz ki, és én erre hirtelen mondtam neki "pedig szerintem tök szép vagy"... Csak így lazán. Majdnem ki ugrott a bőréből...

2021. nov. 26. 22:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is a helyzettől függ. Nagyon látszik, ha előre betanulsz valamit, ezért legyén inkább random.:)
2021. nov. 27. 00:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát akkor majdhogynem mindegy ,hogy mit mondok csak legyen értelme ?!
2021. nov. 27. 00:33
 6/11 anonim ***** válasza:
6%
Szia drága! Nem márthatnám meg a virslimet a ketchupos bödönödben?😘😂
2021. nov. 27. 08:45
 7/11 anonim ***** válasza:
#5 Ha tetszel a lánynak, vagy ha jó pillanatot kapsz el, akkor tényleg szinte mindegy, hogy mit mondassz.:)
2021. nov. 27. 08:49
 8/11 A kérdező kommentje:

6# vannak olyan lányok akiknek ez tetszik de én öket messzire el kerülöm

7# okés 🙂

remélem ossze jön de ha még se az se baj sok más lány van

2021. nov. 27. 12:51
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
#8 Pedig nagy szöveg, amit a 6-os mondott. Csak viccelt, nem kell mindent komolyan venni!😉
2021. nov. 27. 13:35
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
#7 Igen egy ilyen pillanatban mondhatod azt is, amit a 6-os válaszoló írt. 😂
2021. nov. 27. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!