Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek, ha egy fiú ismeretlenként leszólít titeket?
Ha már itt tartunk, mivel lehet egy ilyen helyzetben elérni, hogy ne az legyen a válasz, hogy: "Őőő...bocsi nem.
Nem szólítottam le senkit eddig még, csak kérdem.
17/F
#6 nem tudtál zenét hallgatni? micsoda katasztrófa, meg ne sajnáljalak. ja meg nézelődni sem? miért? te a szemeddel és a száddal nézelődsz? fogalmam sincs ki és milyen okkal szólt hozzád, de úgy érzem inkább neki van szüksége a részvétre.
Normálisan kell belekezdeni, épkézláb apropóba (amibe a "cső h hívnak" nem tartozik bele). így is lesz olyan akit zavar, azt békén kell hagyni, és lesz aki nyitott rá, a többség szereti ha nem nézik levegőnek, és normálisan viszonyulnak hozzájuk.
"#6 nem tudtál zenét hallgatni? micsoda katasztrófa, meg ne sajnáljalak. ja meg nézelődni sem? miért? te a szemeddel és a száddal nézelődsz? fogalmam sincs ki és milyen okkal szólt hozzád, de úgy érzem inkább neki van szüksége a részvétre."
Képzeld el nem én vagyok az egyetlen,rajtam kívül még ez nagyon sok mindenkit idegesit. Például volt,amikor majdnem egy órán keresztül nem akart békén hagyni valaki a buszon, vagy mikor futnom kellett haza,mert követett egy pasas kerékpárral "ismerkedés celjabol". És amikor ez mar többször elofordul,akkor már azt mondom engem ne szólítsanak le ismeretlen emberek,(főleg a mai világban ne.)
Egyébként meg én csak az eredeti kérdésre válaszolva elmondtam a velemenyemet,nem ertem miert kellett ebbe belekotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!