Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalkoznátok ilyen fiúval?
Holnap lesz 3 hete hogy ismerkedek egy fiúval. Mindketten 18 évesek vagyunk. Ő fiatalabb is több mint fél évvel tőlem, e hónapban lesz 18. Eddig 3szor találkoztam vele,mert sajnos az ő családjában is lett kovidos beteg, és az én családomban is. Rendes velem, törődő, talikor is mindent ő fizet stb. De az a bajom hogy ő már első talin is azt mondta nekem,hogy ő soha sem iszik. Erre 3 hét alatt minden hétvégén be van rugva, minden szombaton kb. 5 órakor elkezdik és buliznak otthon hajnalokig. Alszik fél1-fél2ig
Munkája nincs. Csak tervezi ha betölti a 18at gyárba megy. De zavar ez hogy tényleg minden hétvégén mióta ismerem buliznak, isznak. Ti foglalkoznátok vele a helyemben??????
1. nem, mert rendszeresen iszik, bulizik
2. nem, mert 3 hetes ismeretség mellett már kamuzik
Személy szerint el járnék vele bulizni, vagy ha éppen nincs kedvem, akkor otthon maradok és hagynám hogy menjen, csak viselkedjen normálisan. Másrészt nem hagynám hogy ő fizessen helyettem, engem nem meg venni kell.
De ha téged ez zavar, akkor hagyd a fenébe. Mondjuk az is szép, hogy már az első talin hazudott neked, szóval nem lehet valami megbízható figura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!