Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van hogy azok a nők...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hogy azok a nők tetszenek akiket mások nem tartanak szépnek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 05:16
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Azért, mert tisztán látó vagy. A legtöbb ember a szemével gondolkodik, ezért könnyű őket megvezetni. Baba arc, jó duda jó segg. Aztán meg kiderült hogy a csaj olyan mint egy bamba hal mert kb a szépségen kívül semmi sincs benne. Xd Nagyon kevés ilyen van. Én is ilyen vagyok.

21F

2021. okt. 27. 05:33
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Örülj neki, legalább nem lopják be, lmao.
2021. okt. 27. 07:40
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ez mindenkinél egyéni, hogy kinek mi tetszik még csak akkor is, ha leragadunk a külsőségeknél. Ha pedig azt is hozzávesszük, hogy más értékrendek alapján ítéljük meg az embereket, akkor meg főleg.

Én is olyan lány vagyok, hogy nyilván megvan az ideálom, amikor ránézek az utcán egy fiúra és azt mondom, hogy "Na, ez igen, ő jól néz ki", de szerelmes még sosem ilyen fiúba voltam. És mégis mindig mindegyiküknek az egészét imádtam, vonzóak voltak számomra, pedig messze álltak az ideálomtól, és a barátnőim is azt mondták, hogy nekik egyáltalán nem tetszik.

Szerintem pont ezért nem is szabad leragadni a külsőségeknél, mert a belső is nagyon fontos, de pusztán egy kisugárzás is. Most gondolj csak bele abba, hogy hány olyan színész van, akiért odavannak a lányok/fiúk és közben semmi különleges/szép nincs benne (legalábbis számodra).

Szerintem túl bonyolult dolgok ezek ahhoz, hogy valaha is teljesen megértsük ki, miért és kinek tetszik... Olyan lánnyal beszélgess, ismerkedj, akit te vonzónak találsz, és olyan lánnyal kezdj kapcsolatba, akit szeretsz. A többiek véleménye nem számít, aki támogat, szeret téged, az nem fogja azt mondani, hogy ne legyél azzal a lánnyal, csupán azért mert neki nem tetszik.

2021. okt. 27. 09:01
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
A külső igenis számít. Neked gondolom más az ízlésed, mint az átlagé. Nekem például nagyon tetszenek a "kapafogú" lányok. Mármint nem az a kategória, amikor 4 centire kilóg a metszőfoga a szájából, hanem amikor mosolyog, akkor látszik, hogy előreállnak a fogai. Egyszerűen gyönyörűnek tartom, rögtön azon fantáziálok, hogy órákig csókolgatnám a gyönyörű száját. Más férfiaknak pedig azon nyomban elmenne az életkedvük is egy ilyen nőtől. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be.
2021. okt. 27. 10:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Azok nekem is tetszenek.
2021. okt. 27. 11:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Mivel mindenkinek más jön be ezért senkisem tetszhet mindenkinek.
2021. nov. 19. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!