Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez erőltetett vagy nem?
Ha nagy ritkán van Tinderen matchem, egy kis versikével szoktam ráírni a lányra (mivel minden második csaj azt írja, hogy legyél kreatív. Mégis vagy nem ír vissza, vagy szétválik. Erőltetett, ciki, vagy mi vele a baj? (tudnék írni szerintem jobbat is, ezek a kis 4 soros versek egész jól mennek). Lányok válaszát várnám leginkább. 22/F
Szóval a vers:
Szia! Nem tudom, mennyire szereted a verseket,
De gondoltam írok gyorsan egyet.
Remélem hamar megtöri a jeget,
És tudunk beszélgetni 3 percnél többet.

Miért lenne értelmetlen? A másik lányok nem látják hogy ő kire mit ír?
Egyébként szerintem nem rossz, viszont azt írod, hogy nem nagyon szokott beválni szóval... Lehet újítani kéne.

Akkor jöjjön egy kis "műelemzés". :D
Az első sorban kategorikusan kijelented, hogy nem tudsz róla semmit, még csak annyit se tudsz megtippelni, hogy hogyan is áll a versekhez. Ez kiváló emberismeretről és figyelmességről is árulkodik persze nagyfokú iróniával találva. Mármint oké Tinder de pls..
A második sor azért különösen csodálatos mert az egész tervezett kapcsoalt alapja kapásból egy hazugság. :D Elvégre ez a vers nem neki íródott, nem gyorsan, és nem akkortájt mikor ő ezt megkapja. Igazán kecsegtető.
A haramdik sor rögtön tisztázza, hogy abban reménykedsz, hogy a "jég megtörésének" műveletét megspórolhatod ezzel / azt majd ő elvégzi a saját fejében eme 4 sor hatására. :D
A negyedik sor pedig megadja a kegyelemdöfést: töredelmesen megvallod, hogy az átlag beszégetéseid hossza a 3 percet jó ha elérik.
Asszem nem igényel ezen felül különösebb magyarázatot, hogy mi itt a probléma. :D
Pozitívumként megemlíteném, hogy beugrott egy régi kedvenc számom. :D
"Ragrímekkel koperáló hűtőmágnes bölcsesség"

Ebből a versből süt az előítéletesség.
Ezért nem vagy népszerű vele...
Előítéletes helyett inkább érdekes kisugárzású verset írjál!

Legjobb ha valami nőtisztelő feminista verset írsz, az népszerű lesz a csajoknál!
Csak a probléma az vele, hogy akinél ez bejön, azzal te nem leszel boldog férfiként, de szolgálhatod életed végéig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!