Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lépjek vagy várjak?
Tegnap este volt egy diákszervezetes találkozó és ott volt egy szerintem rohadt helyes srác, viszont természetesen hoztam a formám és vagy 3szor leegettem magam előtte, mert mindig félreértettem amit mondott :(( rohadtul utálom magam ezért, általában nem szoktam ennyire rohadt béna lenni
Következőleg jövő hétvégén fogunk talalkozni ugye megint a diákszervezet keretein belül és nem tudom mit csináljak
Szívem szerint rairnek(bár még nem tudom mivel mert sajnos még semmi diákszervezethez kötődő kérdésem sincs amit urugykent fel tudnék használni), viszont nem tudom mennyire lenne kínos utana, hiszen minden héten látni fogjuk egymást
A másik lehetőség hogy majd következő talalkozaskor élőben megnézem hogy áll hozzám, de annyira messze van még az :/
Szerintem sajnos amúgy siralmasan néztem ki külsőleg de a végén ő kezdeményezett beszélgetést mielőtt elment(akkor is leegettem magam)
Tudni kell rólam, hogy szeretem tudni mit gondol a másik és inkább nyíltan megkérdezni ahelyett hogy azon gondolkodnek 'mi lett volna ha' csak hát ugye itt meg mindig arról van szó, hogy sokat fogunk meg majd találkozni
20//(azert ide írom mert annyira gyerekesnek tűnik a kérdésem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!