Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek? Komoly kapcsolatra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Komoly kapcsolatra vágyom, de nem tudom, mit tehetnék érte.

Figyelt kérdés
Szeretnék komoly párkapcsolatot kialakitani, de nincsen kivel. Hogyan tudnék ismerkedni? Nem vagyok bulizós, egyszerűen gyűlölöm, mert túl zajos és mindenki hulla részeg a buli kezdete után 2 órával. A társkereső Alpokban pedig nem bízok, mert hát eléggé paranoiás fajta vagyok, és nagyon tartanék tőle, higy mi van, ha egy 50es pasas kamu profillal rá akár hajtani egy 17 éves lányra.
2021. szept. 18. 22:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

9es, 15-18

10es, nem sportolok, a hobbim meg a horgolás. Azt a fiúk nem igazán szoktak

2021. szept. 19. 14:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Hány évesig ismerkedsz?
2021. szept. 19. 15:39
 13/13 A kérdező kommentje:

12

15-18, nagyon maximum 20

2021. szept. 19. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!