Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rámír egy csaj, és nekem nagyon nem tetszik a külseje miatt, azt hogy lehet normálisan visszautasítani? Vagy ne írjak vissza és ennyi?
Jól sejtem, hogy ezeket a válaszokat az utolsó kivételével mind fiúk írták?
Először is engedjétek meg, hogy kinevessem magam a kommenteken.
Másodszor meg, nem értem, hogy honnan veszitek azt, hogy akkora nagy tabu lenne a másiknak annyit írni, hogy bocs nem vagy az esetem.
Akkor felvilágosítalak titeket:
Így is paraszt, meg úgy is, meg amúgy is.
Nézzük akkor a külömbséget:
Bocsi nem vagy az esetem:
Itt legalább korrekt vagy, és megtiszteled annyival a lányt, hogy nem keltesz benne napokig reményt, majd csalódást. Ez egy egyenes vonás/jellem. És mégegyszer leírom nem tabu!!!! Miért kéne, hogy neked mindenki bejöjjön?! Nincs ilyen ember...
Nem írsz vissza: Jellemtelen bunkóság, flegmasággal társítva. A lány nem hülye, látni fogja, hogy nem jön be neked, és rosszul fog esni neki, hogy két sorra sem méltattad.
Hülyeségre hivatkozol:
Ezt is lehet érezni, ez a leggörenyebb dolog, mert a lány nem tudja, hogy valójában hanyadán is áll veled. De ugyanígy ha keveset vagy nem írsz vissza. Elég jellemtelen ez is. És ezekkel nem megkíméled a lányt, hanem okozol neki pár gyötrelmes napot, mire rájön, hogy krvára nem érdekel téged ő. Ezzel akaratlanul is húzod az idejét.
Konklúzió:
Légy egyenes, merd magad bátran finoman azonnal kifejezni. Komolyan ettől kell félni, hogy mit fog szólni? Ne csináljátok a fesztivált, komolyan. :D
Tessék itt egy sablon:
Szia! Örülök, hogy rám írtál, jól nézel ki, de megmondom őszintén, hogy nem vagy az esetem! Minden jót!
Ennyi! Nem egy nagy was ist das. Na ezután nem kell már reagálnod semmire. A lényeg, hogy legyen benne legalább egy pozitív, majd leírod, hogy bocs de hiába, te nem ezt keresed. Mert mindenki szép a maga módján. Nincs ezzel semmi baj.
Könyörgöm, legyen már bennetek egy picivel több egyenesség, mert krvára
idegesítő. Ha sokan azt megmeritek írni tarskeresőn, hogy de megdgnálak, akkor ehhez is legyen bátorságotok. ;)
N
Attól is függ,hogy mit írt a lány,mert ez nem derült ki.Ha konkrétan megírta,hogy tetszel neki és a barátnőd akar lenni akkor mondd meg neki hogy neked igazából jelenleg más tetszik vagy mással már van valami kialakulóban vagy nem az eseted vagy mondd meg neki hogy barátkozzatok/ismerkedjetek és meglátjátok hogy mi alakul ki ebből az egészből.
Ha meg csak úgy a semmiből csak úgy írt minden egyértelmű jel nélkül akkor meg beszélgess vele aztán még lehet hogy egy jó barátság alakul ki belőle. Nem tudhatod.
"Ez megy... Hazudozni. Holott lehetne finoman is közölni vele."
Néha valamikor a hazugság a legéletmentőbb. Ismerős a mondás, amiről a másik nem tud, az nem fáj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!