Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok ilyen fiúval?
-Eléggé le vagyok maradva pár dologban amit a generációm alapvető tudásnak tekint (internetes szlengek, jó videójáték ismeretek, értitek)
-Az osztály fura sráca vagyok
-Elég nagy az esélye hogy ADHD-s vagyok, tehát nem vagyok éppen egy géniusz
-Hajlamos vagyok passzív agresszív lenni, de nem túl gyakran
-Igyekszek minél érettebben gondolkodni, viselkedni (barátokkal azért szoktam hülyülni)
-Tapasztalatlan vagyok párkapcsolatokban
-Nem vagyok féltékeny, próbálok észszerűen gondolkozni
-Érdekel az informatika (programozni tanulok, házi szervert építek, stb.)
-Önbizalom hiányos vagyok
-Érdekel továbbá a fotózás, videózás (felszerelésem is van)
Külsőleg igazából, sötét barna (állítólag szőke) hajam van, szemüveges vagyok, kicsit összenőtt a szemöldököm (engem igazából nem érdekel, de leírom mert tudom hogy a divat az ellenkezőjét diktálja), 78kg vagyok, de nem nézek ki annyinak (nem vagyok bot vékony, de nem áll rosszul szerintem), 183cm magas vagyok (valószínű még növök 2-3 centit), kerekebb arcom van.
A környezetemben az évek alatt még nem találkoztam olyan lánnyal, aki hozzám hasonló lenne, vagy nem lenne problémája az egyik ponttal a fentiek közül.
Nos, mit gondoltok, hogyan tudnék fejlődni? Hol tudnék ismerkedni, ha a környezetem nem opció?
16/F
Kiegészítés a "Hol tudnék ismerkedni, ha a környezetem nem opció?" kérdésemhez:
Budapesti vagyok, azon belül Pesti. Az olyanok mint Árkád, Sugár nincsenek messze, olyan 10km.

Én férfi vagyok, szóval nálam ne próbálkozz, de ha programozni tanulsz, nem lehetsz olyan buta. Ha majd programozó leszel jó fizetéssel, megnő a vonzerőd a lányoknál. Esetleg próbálj csinálni valamit a szemöldököddel, ha nagyon béna.
Ilyen lány valóban nincs sok, de ez ne zavarjon. :)
"Ilyen lány valóban nincs sok, de ez ne zavarjon. :)"
Nem is pont ilyen lányt keresek, nekem elég lenne az is ha elfogadna ilyennek. Én is így vagyok vele. Elfogadás a kulcs.
"Ha majd programozó leszel jó fizetéssel, megnő a vonzerőd a lányoknál."
A mostani zsebpénzemet összegét sem mondom el másoknak, ebből akadóan a fizetésemet sem terveztem ilyen célokra használni :)
"Esetleg próbálj csinálni valamit a szemöldököddel, ha nagyon béna."
Bénának nem mondanám, szerintem az átlag ember észre sem veszi ha nem figyel rá.
Köszi az eddigi válaszokat!

nekem nincs semmi bajom azokkal, amiket leírtál, de ebből nem tudnám eldönteni, hogy járnék-e veled. nekem ahhoz személyes ismeretség kell, vagy legalábbis az, hogy személyesen beszéljek az illetővel, többször, és hogy legyen közös témánk is.
/egy korodbeli lány/

-Eléggé le vagyok maradva pár dologban amit a generációm alapvető tudásnak tekint (internetes szlengek, jó videójáték ismeretek, értitek)
>Gyorsan beletanulhatsz, nem para
-Az osztály fura sráca vagyok
>Egyedi vagy. Ne engedd hogy letörjenek. Attól még hogy mem férsz bele abba a bizonyos formába az nem azt jelenti hogy kevesebb anyag lenne benned hanem több és azt az egyéniséget próbálját levagdosni rólad.
-Elég nagy az esélye hogy ADHD-s vagyok, tehát nem vagyok éppen egy géniusz
>Az ADHD figyelemzavar de attól még nem vagy elveszve. Találj ki taktikákat amivel orvosolni tudod a problémákat. PL. van ilyen hogy pomodoro tanulási technika.
-Hajlamos vagyok passzív agresszív lenni, de nem túl gyakran
>Ha passzív agresszív vagy az nekem úgy hangzik hogy nem tudsz kiállni magadért és elfojtod az érzéseidet.
-Igyekszek minél érettebben gondolkodni, viselkedni (barátokkal azért szoktam hülyülni)
>Ez jó hír
-Tapasztalatlan vagyok párkapcsolatokban
>16 éves vagy. Még a huszasok nagyrészének is nehezen megy. Gyakorlat teszi a mestert
-Nem vagyok féltékeny, próbálok észszerűen gondolkozni
>Ez megint jó pont
-Érdekel az informatika (programozni tanulok, házi szervert építek, stb.)
>Az informatika az jó ág. Ha most elő tanulsz és érettségi után elmennél mondjuk egy programtervező szakra akkor azzal elég jól fogsz majd keresni.
-Önbizalom hiányos vagyok
>Nem gáz és jó hogy tudatában vagy már ilyen fiatalon a hiányosságaidnak. Erre kellene most a legnagyobb hangsúlyt fordítanod mielőtt csajozni akarnál.
-Érdekel továbbá a fotózás, videózás (felszerelésem is van)
>Na szuper! Hobbik amik nem videójáték! Csak menj ki és fotózz, videózz. Ezt a mesterséget is ki kell tanulni hogy mi működik jól, mi nem. Fotózásnál pl. sok minden számít. Felbontás, objektív, képszerkesztő program használata. És a jövőben akár ezt a tudást is pénzre tudod majd váltani.
Külsőleg igazából, sötét barna (állítólag szőke) hajam van, szemüveges vagyok, kicsit összenőtt a szemöldököm (engem igazából nem érdekel, de leírom mert tudom hogy a divat az ellenkezőjét diktálja), 78kg vagyok, de nem nézek ki annyinak (nem vagyok bot vékony, de nem áll rosszul szerintem), 183cm magas vagyok (valószínű még növök 2-3 centit), kerekebb arcom van.
>Na nézzük: magas vagy, szőkés-barna haj. Szemüveg nem gáz ha nem akarod lecserélni kontaktlencsére a te döntésed viszont az opció még ott van ha kiakarod használni.
Ja a szemöldököddel kezdj valamit.
78 kiló az lehet hogy sovány, ha gondolod elmehetnél edzőterembe kis testet építeni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!