Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmutatjátok a farkatokat ha azt kéri a lány?
Figyelt kérdés
Vagy tényleg elképzelhetetlen hogy valakinek döntő legyen a farok kép? Sajna egy nagyon helyes srácnak volt nagyon ronda. Akkor rájöttem hogy én nekem a farok a döntő nem más :D De a pasik meg betojnak ha ezt bedobom.2021. júl. 13. 09:20
1/10 anonim válasza:
A farok kép csak egy izgalmat ad, döntő szerepe nagyon nincs.
A kérdésre válaszolva: Csak akkor küldök lánynak farok képet, ha megbízom benne, ha már hosszabb ideje ismerjük egymást és ha képcseréről van szó, vagyis ha én is kapok valamit tőle.
2/10 anonim válasza:
Kérdező mit takar ez a nagyon ronda farok? Hogy nézett ki? A kérdésedre válaszolva igen megmutatnám, bár szerintem a képek nagyon csalókák lehetnek néha.
4/10 anonim válasza:
Itt kérni se kell, azzal mutatkoznak be. Szia, Pistinek hívnak és egy fasz vagyok. És csatolnak egy képet magukról.
5/10 anonim válasza:
Én nem.
Ha fel akar izgatni, akkor élőben is megtudja nézni.
6/10 anonim válasza:
Látom sok a pervez, aztán majd csodálkozik, hogy szakítás után kikerült a napiszarra ;)
7/10 anonim válasza:
Szerintem jogos. Nekem is döntő, hogy milyen a lany ruha nélkül. Mondjuk nekem az arc is nagyon számít.
Szóval ha ezt kérne tőlem egy lány ismerkedésnél persze miért ne.
8/10 anonim válasza:
Én akkor is megmutatom ha nem kéri
9/10 anonim válasza:
#6 egy farokkép nem fog kikerülni a napiszarra, mert nincs hozzá arc. :D
Volt 1-2 csaj, aki látott már képet az enyémről, mert kért, persze én is láttam mindent róluk (bár nem kértem). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!