Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi tegyek? Nagyon hülyén...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek? Nagyon hülyén érzem magam...

Figyelt kérdés

Teljesen véletlenül kezdtünk el beszélgetni egy lánnyal instagramon, akivel napról napra egyre szimpibbnek tűntünk egymásnak. Szóba került már a talizás ötlete is, amikor kaptam egy nem várt "pofont". Nekem tetszik a lány alakja, arca és személyisége is, de édesanyám és az öcsém szerint az arca nem túl szép. Előbbi jóval óvatosabban, utóbbi elég durván fogalmazott. Azóta picit másként látom őt, pedig előtte nagyon tetszett. Mintha tudat alatt hatottak volna rám a kritikus szavak, amiket mondtak. A barátaim nagyon támogatóak voltak, mert bár nekik sem jött be túlzottan a csaj arca, mégis arra bíztattak, hogy lépjek felé komolyabban, ha nekem tetszik. Viszont a családtagjaim véleményével együtt már elgondolkodtam rajta, hogy érdemes-e vele folytatnom.:(

Szerintetek mit tegyek?

19F (A lány 20 éves, nem volt még kapcsolata. Felmerült bennem, hogy talán azért, amit mondtak...)

2021. júl. 11. 20:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Leírtad hogy neked alapból tetszett az arca is, akkor meg ne legyél már ilyen befolyásolható. Főleg ha minden más stimmel. Amúgy nekem is volt olyan hogy egy haberom teljesen el volt ájulva egy szerintem tök csúnya lánytól. De a széoség relatív, mindenkinek más tetszik, az a fontos hogy te vonzónak tardsd a lányt nem az hogy anyukád szerint szép-e.
2021. júl. 12. 00:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Fentebb írták, hogy az arc az utolsó, amit mérlegre kell tenni. Én is így látom, még akkor is, ha az alakra és az arcra figyelünk fel már messziről. Aztán jön a beszélgetés, sok mindenben az egyetértés, a kis ellenvélemények tolerálása és ekkor már tényleg nem számít az arca, mert kiismerted, megismerted a belső értékeit, amik sokkal fontosabbak, mint a szépség

Ismerkedj tovább a lánnyal és ha a családtagok megismerik a lelki világát, a jellemét is, bizonyára megbékélnek a kapcsolatotokkal. A szépség mullandó, de a jellem állandó. Az a fontos, hogy Ti ketten megértsétek egymást, de azért magadnak is higgadtnak kell lenned. Hallgasd meg a másikat, de nem kell elfogadnod a nézetét.

2021. júl. 12. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!