Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám a régi énem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a régi énem visszahozni ?

Figyelt kérdés
Röviden annyi a story , hogy 1 éve megvolt életem első komolyabb kapcsolata , viszont azóta csak a sikertelenség kerülget és már nemtudom mit kéne csinálnom. Elötte sose voltak ilyen problémáim , hogy bulikba ismerkedjek vagy 1-2 bulis csók is elcsattanjon , viszont a szakítás óta úgy érzem ez már nem megy és nem értem miért , az elején bezdtam annak , hogy idővel majd jobb lesz ám már kezd kicsit aggasztani , tudom az is probléma , hogy rágörcsölök és azt se szabadna. Csak sajnos ilyen a személyiségem. Veletek volt már ilyen ?

2021. júl. 10. 20:15
 1/4 George34 ***** válasza:
Keress valami más hobbit is a pinázoson kivül, mert a végén már azon veszed észre magad hogy neked már mindegy ki lesz a párod csak lúk legyen....és az nem jó.
2021. júl. 10. 23:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja hát nem az van hogy nemtudom magam lekötni csak szeretek az élet több területén haladni egyszerre és fejlődni. És zavar a tehetetlenség
2021. júl. 11. 01:08
 3/4 anonim válasza:

Kicsit hasonló helyzetben vagyok én is.. csak pont a másik oldalról

Viszont kezdek rájönni arra, hogy semmit nem szabad siettetni vagy túlságosan akarni mert azzal csak az ellenkezőjét váltjuk ki, taszítani fogjuk úgymond az egészet

De ennek ellenére hiszem azt, hogy egyszer mindenkinek eljön egy olyan nő/férfi az életébe, akivel feltétel nélkül tudják egymást szeretni

2021. júl. 11. 01:45
 4/4 George34 ***** válasza:
Ezért ismerkedek mindig személyesen, és nem a netre hagyatkozom.
2021. júl. 11. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!