Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönnek nektek a metalheadek?
XDDD rettentoen cringe teso, inkabb ne is valaszoltal volna :D
mellesleg ne is haragudj de elmondod miert metal kerdes ez amikor a parkapcsolatok kategban van:D
Dude, ne égesd magad jobban, mert már nekem fáj. :D Itt egy valami cringe, mégpedig a nyavalygásod. :D Inkább maradtál volna csöndben. :D
Ettől függetlenül... "mellesleg ne is haragudj de elmondod miert metal kerdes ez amikor a parkapcsolatok kategban van:D" ez részben true. Viszont azért metállal kapcsolatos kérdés, mert metalhead a kérdező. Én pedig barátságosan küldtem neki metált, hogy jól érezze magát. És látod, azóta se válaszolt, biztos vereti ezerrel a headbanget, ahogy azt kell, ha küldenek egy 10/10 metál műalkotást. :D
Erről ennyit, chief. Elfogadom én, hogy weak vagy ehhez, sokan nem bírják, csak legalább ne égetnéd magad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!