Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam neki csak úgy, hogy tetszik?
Van egy lány akinek valahogy felketettem az érdeklődését és elég közel kerültünk egymáshoz. Múlthéten hozzám búj egy kicsit és meg birtam volna csókolni, csak valamiért nem éltem a lehetőséggel. De attól a naptól kezdve nagyon megtetszett. Mosttanában kicsit máshogy viszonyul hozzám. Szerintem azt hiszi, hogy nem tetszik nekem. Nem hiszem, hogy lenne még egy olyan "romantikus" pillanat, hogy megcsókoljam.
Egy iskolába járunk. Azt tervezem, hogy amikor holnap kettesben leszünk megmondom neki hogy tetszik nekem. Igy még nem jöttem össze lánnyal. Jó ötletnek tartjátok? És mire számithatok? Vagy hogy csináljam?
19/F
U.i. Ha elhivnám valahova, akkor nem biztos, hogy randinak venné a dolgot és ugyan ugy nem jutok előrébb...
Soha ne úgy kérdezd, hogy elmenne-e veled randizni! Soha!
Szerintem először csak dícsérd meg, utalj rá, hogy tetszik. Ha nagyon biztosnak érzed a dolgot, akkor akár nyíltan is elmondhatod, hogy tetszik neked, de ne egyből ezzel indíts. Ha elhívsz egy lányt (aki nem a barátod) valahová kettesben, akkor azt nehéz nem randinak értelmezni. Azt is csinálhatod, hogy bevallod neki, hogy tetszik és utána egyből elhívod valahova. A válaszából tudni fogod az érzéseit. Sok sikert!:)
Ismerd meg ha lattod,hogy vonzódik hozzád utána hívd el randira.Ja de vigyáz,hogy bele ne kerülj a barát zónába,néhez kijutni onnan ám 😉.
Ha ennek a jeleit veszed észre rögtön hanyagold a lányt.
Fő az önbizalom a magabiztosság és a humor sose fog kimenni a divatból 🤝.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!