Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet úgy csajozni, hogy az utcán odamegyünk egy random lányhoz és elkérjük a telefonszámát?
Annyira már nem vagyunk tökösek, hogy kerek-perec kimondjuk, mik a szándékaink? :P
Másrészt a lányok többsége utálja, ha random emberek fel akarják szedni őket az utcán, akármilyen szöveget nyög be, és akárhogy néz ki. Nem a buszmegállóba rohanva vagy a bevásárlásból hazamenet akar valaki párt vagy dgócimbit találni.
#8 Persze, ennyi erőből ne menjünk át a zebrán, mert megeshet, hogy elcsap egy kamion. Bármiről is legyen szó az életben, meg kell tanulni elfogadni, hogy bármi előfordulhat. Ebben benne van a rossz is, jó is. Párt találni ugyanaz, benne van a pakliban, hogy csak ki akar használni, de lehet, hogy vele fogod leélni az életedet és csodás lesz, csak még te magad sem tudsz róla. Az első lépés mindig az, hogy úgymond "elfogadjuk a feltételeket". Aki nem képes elfogadni, hogy csalódás is érheti, az valóban bele se kezdjen a párkeresésbe, meg úgy igazából semmibe se.
#7 Nem tudom, nem ismerem a kérdezőt. Jó, tervez kihasználni másokat, na és. Nagy cucc, bruh. Dugni kell, elemi ösztön, így vagyunk kódolva, stb. Attól még nem muszáj kapcsolatra menni, pláne komolyabbra nem.
Nem az én dolgom igazából megmondani a kérdezőnek a tutit. Nekem speciel az ilyesmi nem fér bele az értékrendembe, én megmondom a tutit, ami a szívemen a számon és kész, de ha neki így jó, hát csinálja. Nem elítélendő, csak ostobaság, magának nehezíti meg a dolgot (a herce-hurca egy-egy kósza szerelmes csajjal).
Azt viszont azért ne feledjük, hogy ez a kihasználósdi nemtől független eléggé. Nő is képes ilyesmire, nem is egy, több is, hjaaaajaj. Őket sem kell félteni.
Közölni kell! Pont. Lehet nem ennyire az elején, de mindenképpen éreztesd vele, mond el!
17L
"Csak alkalmi partnert keresnék, de a lánynak nem muszáj tudnia azt, hogy csak a szex miatt tartom."
Az ilyen barmok miatt mint te nincsen esélye egy srácnak a lányoknál mert mind ilyennek hisznek. Köszi csíra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!