Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Van olyan köztetek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van olyan köztetek, akinek az kizáró ok, ha egy lány szemüveges?

Figyelt kérdés

Akár lányok is válaszolhatnak, ha van helyzetbeli tapasztalatuk.

Magamnál nem mondanám ezt 100%-os kizáró oknak, de nekem valahogy természetellenesnek tűnik, hogy ott van az arcán valami, aminek nem kéne ott lennie. Illetve szerintem nagyon ritka az olyan lány, aki szemcsivel is szép.

19f

2021. máj. 25. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, még szexi is lehet, nagyon sok lánynak jól áll.
2021. máj. 25. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Imádom 17f
2021. máj. 25. 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kizáró ok.
2021. máj. 25. 17:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, nekem is van és szebbnek látom vele a lányokat, mint nélküle. Ha a lány is szebbnek lát vele engem, akkor hordja nyugodtan. Ha viszont nem a látása miatt kell, csak divatból hord dioptria nélkülit, az már nem annyira jön be.
2021. máj. 25. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rohadt jól áll bevallom őszintén. Igaz nélküle vaksi vagyok és muszáj hordanom de tök ízléseset választottam
2021. máj. 25. 21:31
 6/6 anonim válasza:
Imádom a szemüveges nőket!
júl. 17. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!