Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek, hogy jött az össze mikor ráírtatok egy random emberre aki megtetszett?
Figyelt kérdés
Elég magányos vagyok és eddig nem akartam ráírni senkire mert nem hittem ebben de mondom kipróbálom lesz ami lesz. Egy kedvesnek tűnő aranyos lányra rá is írtam először még válaszolgatott is de aztán hirtelen beírt egy ilyet hogy "ez nagyon cringe" és letiltott. Nem volt semmi cringe csak láttam hogy fura neki a helyzet és írtam hogy biztos fura hogy így rád írtam ha van kedved még beszélni akkor beszélhetünk ha nincs nem baj.
Ezt hogy lehetne elkerülni? Gondolom a legtöbb lányra nagyon sokan ráírnak egy nap ezért válogathat de így esélytelennek érzem hogy összejön valaha is egy lány.
17f
2021. máj. 16. 09:31
11/13 A kérdező kommentje:
A buli jó opció lenne de most egy buliba se tudok menni, esetleg még tinderen gondolkoztam de nem vagyok 18 éves és ott inkább 18+ a felhasználó közösség. Idegen lányok meg elég elutasítóak azt vettem észre bár érthető is
2021. máj. 16. 17:52
12/13 A kérdező kommentje:
Yubóról van tapasztalatotok lányok?
2021. máj. 16. 18:04
13/13 anonim válasza:
Lehet az volt a baja, hogy anonim profilod volt. Kellemetlen lehet, ha azt sem tudja kivel beszélget, miközben a másik személy (vagyis te) már láttad őt akár csak fényképen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!