Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj velem? Miért nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Miért nem kellek senkinek sem?

Figyelt kérdés

Mindig mondogatják,hogy jajj de helyes vagyok,milyen jol nezek ki,kozben megsem kellek a kutyanak sem.Mindig azt kapom a lanyoktol h: "helyes vagyok,de nem az olyan fiuk jonnek be,amilyen en vagyok". Ha ezzel akar mindenki vigasztalni,akkor elég rosszul csinálják,mert az jobban esne,ha valaki konkrétan megmondaná nekem,hogy ronda vagyok.

Ide a kommentekbe se kellenek a vigasztalo szovegek. Mi tevo legyek,min kene javitanom?Mi miatt nem jovok be a lanyoknak? Kepet max privatba kuldok.

Helyes irasomert meg elnezest.

2021. máj. 7. 22:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem is küldhetsz, en is szivesen mondok vélemenyt

Amugy hany eves vagy?

2021. máj. 8. 07:32
 12/18 A kérdező kommentje:
Válaszoltam mindenkinek privátban.
2021. máj. 8. 11:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Szivesen mondok en is velemenyt, irj privatba es megprobalok segiteni 😄 nekem is volt egy ilyen korszakom
2021. máj. 8. 13:20
 14/18 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat.
2021. máj. 8. 15:22
 15/18 A kérdező kommentje:

Csak tudnám,hogy mi a baj velem..már nem bírom ezt idegileg. Nem rég most is kikosarazott egy lány,egyszerűen a kutyát nem érdeklek.És,akkor nézzem végig azt,hogy még a tajparaszt izéknek is jut valaki az ilyen meg egyedül rohad meg. És,akkor tűrjem végig az egészet,hogy én vagyok a lúzer p*cstelen sz*r,mert nem tudok felszerezni egy lányt és nincs,akit tudjak szeretni és kiélni magunkat. (nem,nem abban az értelemben)

Ki van még ilyen helyzetben?

2021. máj. 9. 15:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Oh,ne így fogd fel. Szerintem amúgy sokmindenkinek vannak ilyen gondolatai néha egy szar időszak miatt,de nem lesz ez mindig ilyen. Ha teszel érte.

Lehet most összpontosítani kéne kicsit magadra, hogy az önértékelésed fejleszd. Ez a legfontosabb, mert ha magabiztos vagy az a csajnak is be fog jönni meg neked is hosszútávon. Addig ha érzed ott a Tinder,a GyK nem társkereső, nyilván nehezebb összejonni anonim emberekkel, a Tinder legalább egyenes cucc.

Hajrá

2021. máj. 9. 22:20
 17/18 A kérdező kommentje:

Ide gyakorira se érdemes kérdést kiírni,mert egy értelmes válasz nem tud jönni,csak ezek a "Ne add fel" Legyél önmagad" "Fogadd el önmagad" "Egyszer úgy is találsz valakit" szövegek,de még ez a jobbik eset,a másik az,amikor jönnek ezek a rosszindulatú bunkó kommentek.Ezekkel meg nekem tele van a padlás,nem beszélve arról,hogy nem érnek semmit,mert mióta ezeket csinálom és semmi,már ez megy hány éve..soha nem volt egy kapcsolatom sem,erre nyílván azt fogják írni,hogy egyszer úgy is lesz én meg higgyem is el,pláne miután most utasított vissza egy másik lány is és,hogy egyik szó üti a másikat "Legyél rossz fiú,azt szeretik a lányok" "Legyél aranyos,ne állj be a sorba" "Legyél önmagad" (úgy meg tojnak rád :D)

És ebben az az érdekes,hogy másnak bárkivel összejön pillanatok alatt,(azzal a lánnyal is,aki visszautasított)még egy bunkó tajparasztnak is,én meg mást nem kapok csak ignorálást meg visszautasítást.Nem bírom megérteni,hogy más mi olyat tud,amit én nem,miközben én is csak egy ember vagyok,mint mindenki,se kevesebb vagy több.

Itt gyakorin a lányokat sem bírom megérteni,hogy sír a szájuk,hogy nem kellenek senkinek sem,volt olyan is,hogy egy ilyen helyzetben lévő lány rám írt ismerkedés céljából,végül pár óra beszélgetés után vissza sem írt.Meg,amikor képesek bebeszélni,hogy ronda fiúként is szerezhetsz barátnőt,közben ők is ignorálnak a francba.Nem értem miért kell hitegetni a dolgot...és ezt ne vegyem komolyan (sőt még tartsam viccesnek),mert ők most jajj nők és ők maguk nem tudják mit akarnak.

Most persze én leszek majd a tipikus lúzer p*cstelen fasz,mert nem tudok felszerezni egy lányt és ne másban keressem a hibát és ne kifogásokat keressek.Közben egyszerűen senki nem bírja belátni,hogy a hozzám hasonlónak ez jut,és ezekkel az erkölcsi rögeszmékkel jönnek,hogy legyél ilyen legyél olyan meg ne add fel bla bla bla.Ezzel elhiszem,hogy rosszat nem akarnak,akik ilyet írnak,de ne is várják már el,hogy 100%-os hasznos választ írtak.Jönnek majd azok is,akik ugyanezt mondják el,hogy nekik sem volt soha senkijük,de érdekes rá pár hétre összeállnak valakivel én meg ugyanolyan helyzetben maradok.

Én tisztában is vagyok azzal,hogy most ennek a komment láttán,majd jól kifognak oktatni meg osztani,de én egyszerűen felvenni nem bírom magamra a dolgot,hanem csak nevetni,mivel az ilyennek begyepesedett elnyomott sz*r élete van ugyanúgy vagy csak itt adja ki a frusztációját.Tisztelet annak a kevés kivételnek.

Én már nem hiszek semmiben és senkiben,ilyen öröm ebben a világban létezni.

2021. máj. 29. 11:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Meg én szerintem a gyakori kérdéseken a szint lépés miatt is írnak ilyeneket az emberek,pl ahhoz,hogy szintet lépjél minimum xy %-nak kell lenni a válaszaidnak.Ki tudja.
2021. máj. 29. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!