Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Milyen fiú jön be nektek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen fiú jön be nektek?

Figyelt kérdés

Ha szeretnél egy barátnőt muszály fuckboynak lenni? (én mindig ilyen párosokat látok sétálni)

Az olyan fiúk akiknek van kockahasa amit nem indokol (mindig) izom, (mert minden embernek van, csak nem látszik a zsírrétegtől) csak ő olyan sovány hogy látszik?

A kicsit teltebb ( nem túlsúlyos, hanem az alatti) fiúk bejönnek? (azt hallottam, ha van egy pici pocija az cuki.)

2021. ápr. 14. 06:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%

Igen, szerintem a duci sracok aranyosak es nekem tetszenek is, de mas lanyok elegge kritikus szemmel nezik a másik testét xd

Az elso kerdes butasag.

Engem a kockahas nem erdekel, se az hogy izmos vagy sovany a fiu

2021. ápr. 14. 07:33
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Muszáj, nem muszály 😃

Nekem a magas pasik jönnek be, 180 felett...

Kockahas, meg az izmok nem érdekelnek.

Duci még lehet, dagi már ne ☺️

2021. ápr. 14. 08:23
 3/20 anonim ***** válasza:
84%

Nem kell annak lenned. Nekem alapból nem is tetszenek azok. A befestett hajért sem vagyok oda, de ízlések és pofonok.

Ha van egy kicsi pocak, az tényleg aranyos szerintem. :)

2021. ápr. 14. 08:27
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Engem a kockahas nem annyira érdekel de persze nem is hátrány.Hogy izmos,sovány az is mindegy, csak ne legyen egy "izomtömb" és ne is egy "ropi" amit egy nagyobb szél elfúj, huss aztán volt barátom,nincs barátom.

Nekem személy szerint nem jönnek be a telt fiúk,de ez olyan dolog,hogy mindenki máshogy van vele,valakinek ez az álompasi,valaki meg utálja ezt a testalkatot.

Muszály fuckboynak lenni?Mi vaaan????OMG,dehogyis.Amikor egy lány normális kapcsolatra vágyik akkor messziről elkerüli ezeket.

2021. ápr. 14. 08:31
 5/20 anonim válasza:
74%
Nekem az ideálom az, aki magas(175 vagyok) átlag testalkatú, a stílusa megegyezik az enyémmel(az ilyen 80as,90es éveket szeretem, ,,rocker,, vagyok egyébként) legyen visszafogott, ne próbáljon felszedni minden csajt, csak azt, aki tényleg érdekli, legyen türelmes velem(ha valamit a fejembe veszek, arról órákat is képes vagyok beszélni:D) valamint legyen védelmező, és egy kicsit féltékeny, de ne idegesítőem féltékeny(vagyis ha egy akárki nekem szólna pl, hogy ,,szia cica, van gazdád? Nekem nincs,, vagy akárki belémköt ott legyen, és ,,megvédjen,,:)(persze azért én is meg tudom magam védeni a majdnem 10 évnyi karate edzéseimmel)
2021. ápr. 14. 08:50
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is tetszenek a ducik, (NEM arról beszélek, amikor már szétfolyik a hájtól) a kigyúrtakat már nem igazán szeretem, ezzel sokan ugye ellentétesen vannak. Tehát igazából bármi jöhet, csak a végletek nem, szóval azért ne látszódjon ki a bordája, ne legyen 200 kg, és body builder se. A magasságot pont leszrom, az se baj, ha ugyanakkora, mint én (mivel kisebbek nem igazán vannak 165 cmnél :D)
2021. ápr. 14. 09:25
 7/20 anonim válasza:
100%
Nekem alapvetően mindegy milyen az elkata csak annyi hogy ne legyen ropi vagy dagi. Az se jó ha a fiú nagyon ki van gyúrva. szerintem az a legjobb ha egészségesen néz nki. Mindenképp legyen kedves, megbízható, ne fájjon neki ha meg kell mozdulni, foglalkozzon velem hamár a barátnője vagyok. Nálam az is egy jó pont ha saját akaratából tölt velem sok időt nem kötelességből. Szerintem az is aranyos ha néha kisfiús de ha kell komoly és lehet vele normálisan beszélgetni. Továbbá én még szeretem ha lehet hozzá bújni vagy hülyéskedni.
2021. ápr. 14. 09:33
 8/20 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem nem muszáj fuckboynak lenned. Vannak olyan srácok is akik okosak, normálisak és jól is néznek ki egyszerre.

Egyik lány akivel itt beszélgettem meg volt győződve, hogy ilyen nincs, szóval küldtem egy fotót, aztán utána meg azt akarta, hogy legyek a férje xD Sajnos nem passzoltunk bensőre, szóval nem lett semmi 😂

20F

2021. ápr. 14. 10:39
 9/20 anonim ***** válasza:

Nekem a magas, szőke, sovány srácok jönnek be. Vagy ha nincs is szőke haja, legalább kék szeme legyen. Nekem ezek tetszenek. Ehhez ha az általad leírt kockahas is társul nekem végem van szerintem 😂😂

Képviselje a rosszfiú stílust, de ne legyen fuckboy. Meg lehessen vele hülyéskedni nagyon sokat és ehhez hasonlók....

16l voltam

2021. ápr. 14. 12:53
 10/20 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Azt még hozzátenném hogy nekem sem jönnek be a kigyúrtak. Valamiért taszít.
2021. ápr. 14. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!