Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen fiú jön be nektek?
Ha szeretnél egy barátnőt muszály fuckboynak lenni? (én mindig ilyen párosokat látok sétálni)
Az olyan fiúk akiknek van kockahasa amit nem indokol (mindig) izom, (mert minden embernek van, csak nem látszik a zsírrétegtől) csak ő olyan sovány hogy látszik?
A kicsit teltebb ( nem túlsúlyos, hanem az alatti) fiúk bejönnek? (azt hallottam, ha van egy pici pocija az cuki.)
Igen, szerintem a duci sracok aranyosak es nekem tetszenek is, de mas lanyok elegge kritikus szemmel nezik a másik testét xd
Az elso kerdes butasag.
Engem a kockahas nem erdekel, se az hogy izmos vagy sovany a fiu
Muszáj, nem muszály 😃
Nekem a magas pasik jönnek be, 180 felett...
Kockahas, meg az izmok nem érdekelnek.
Duci még lehet, dagi már ne ☺️
Nem kell annak lenned. Nekem alapból nem is tetszenek azok. A befestett hajért sem vagyok oda, de ízlések és pofonok.
Ha van egy kicsi pocak, az tényleg aranyos szerintem. :)
Szia.
Engem a kockahas nem annyira érdekel de persze nem is hátrány.Hogy izmos,sovány az is mindegy, csak ne legyen egy "izomtömb" és ne is egy "ropi" amit egy nagyobb szél elfúj, huss aztán volt barátom,nincs barátom.
Nekem személy szerint nem jönnek be a telt fiúk,de ez olyan dolog,hogy mindenki máshogy van vele,valakinek ez az álompasi,valaki meg utálja ezt a testalkatot.
Muszály fuckboynak lenni?Mi vaaan????OMG,dehogyis.Amikor egy lány normális kapcsolatra vágyik akkor messziről elkerüli ezeket.
Szerintem nem muszáj fuckboynak lenned. Vannak olyan srácok is akik okosak, normálisak és jól is néznek ki egyszerre.
Egyik lány akivel itt beszélgettem meg volt győződve, hogy ilyen nincs, szóval küldtem egy fotót, aztán utána meg azt akarta, hogy legyek a férje xD Sajnos nem passzoltunk bensőre, szóval nem lett semmi 😂
20F
Nekem a magas, szőke, sovány srácok jönnek be. Vagy ha nincs is szőke haja, legalább kék szeme legyen. Nekem ezek tetszenek. Ehhez ha az általad leírt kockahas is társul nekem végem van szerintem 😂😂
Képviselje a rosszfiú stílust, de ne legyen fuckboy. Meg lehessen vele hülyéskedni nagyon sokat és ehhez hasonlók....
16l voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!