Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért csak a "menő" fiúkra buknak?
Valamennyi szinten megtudóm érteni,hogy még is jobb az iskola alfajával végig vonülni
a suli folyósojan,de minnek éri meg ha majd ősze töri a lány szívet?
keresen egy olyan fiút aki külsőre meg felel,itt gondolok arra ,hogy külsőleg
elmegy (nem átlagos,a lány szemszögéből ) de ha vicces és arányos akar szívesen járnék vele ( kb én ugyan ezt keresem egy lányban,csak a vicces helyet,simulékony )
Én amúgy helyes vagyok
(akkár ha valaki nem hiszi képel is igazolom csak írjon privit )+jó kialsom is vann
Csak kicsit zárkózót azzokal a szemelykel,akkiket nem kedvelek vagy meg nem -rég ismerem
De vanak céljaim,amit megfogok valositani !
És nem vagyok merev se értem a viccet,szeretem is !
Ha nem tetszik valami próbálom finnaman,közölni az illető felé
ha a lány nem akar vlm beszelgetni,nem könyörgök hanem hagyom
nem vagyok nyomulós,hagyok egy kis teret a lánynak,nem csak rajta csüngök egész nap
Az oke, hogy a legjobbat keresi,de vannak más srácok is akik lehet nem olyan sportosak
de okosak és van céljuk az életben és tesznek is érte nem ez kell a lányoknak?
Én ilyen konkurencia mellet nem nagyon akarók csajozni..persze 20 év múlva egy apa jelöltnek jó leszek meg egy biztos háttérnek jó leszek aki mellet biztonságban erzi magat a drága
Ja és nem vagyok az a tipikus szúrke egér
Szóval egy tök normális srác vagyok 17f
A helyes írással mint azt ahogy látjátok van egy kis gondom
Nem reszeletleznem,ez csak egy irás zavar
De próbálok érthetően írni
Ha egy lány meg adja a jeleket (itt gondolok a szemezgetésre )
Akkor igen
A magam módján próbálok felé kimutatni közeledésem
22es én nekem nem kellenek a modell alkatú lányok
De azért külsőleg nekem is szimpatikusnak kell lennie de nem elvarpsm hogy moddel alakú légyen sőt...
Persze figyeljen magára merr ugyan nem írtam de én is oda figyelek ,hogy mit eszek
Még persze ritkán az igaz de edzek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!