Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek melegként mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melegként mennyire nehéz mostanában gimibe párt találni ha ilyen vagy?

Figyelt kérdés

Először is, le kell szögeznem hogy kissé fenimim vagyok, ami már egyből tök sokak számára offos, a stílusom is kb olyan, de nehogy úgy képzeljetek el mint egy barbiboy-t és ne is mint egy animébe a nagy pulcsis gyereket aki elbőgi magát ha hozzászólnak (bocsi ha ezzel megbántok valakit de kb minden k***a yaoi-ban így volt! Xdd) szóval szerintem van humorom, de az nem minfenkinek való, a leg**arabb hejzetekben röhögöm el magam, ja, és baromi ügyetlen vagyok, ami tény és való, de most akkor testi adottságok érkeznek: alapvetően zöld szem, barna haj ami egyenes de sokszor válzozgatgatom, de nem baromira, 175cm vagyok, és vékony de ezen még majd egy kicsit változtatunk!;D

Na szerintetek? És most nem azért kérdezem mert annyira el vagyok keseredve, hanem mert unatkozom és kivácsi vagyok mások mint mondanak csak így leírás alapján!

2021. ápr. 1. 10:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Középsuliba volt egy meleg srác lányok kipofozták párszor meg elhordták minden bzinak, aztán be vették a társaságba. :D
2021. ápr. 2. 10:18
 12/12 A kérdező kommentje:
#9-es, igen, és ahogy látom, kb mindenhol így van, aztán azt mondják hogy statisztikailag nem sokkal ugyan, de több a férfi aki meleg, de szerintem nagyon sokan a fiúk közül el is nyomják, főleg a mentalitások, meg elvárások miatt, a lányoknál pedig szerintem aki felvállalja magát, az általában biszexként, de mégis ha egyszer tetszik neki egy lány, az is csoda, szóval szerintem a lányok sokkal nyitottabbak erre, és ezért van belőlük sokkal több, ja meg ott vannak azok akik szerint ez "menő", szóval díszmelegnek álnak! Bár nálunk pont nincs ilyen személy, de van olyan osztálytársam aki ismert olyan embert! #10-es, huuuha, azt se tudttam hogy van ilyen suli! Bár, nemtudom, lehet hogy baromi furának tűnik, de nekem kellene egy kis megrökönyödés :D (és ilyenkor tudatosul bennem mennyire szinpadias vagyok, na mind1!) De szerintem a mi sulink is azért elég jól áll ezzel, de szerintem a legtöbb amiről hallottam, és nem annyira rossz suli, és normális emberek járnak oda, az így van ezzel, én nem aggódok!
2021. ápr. 2. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!