Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melegként mennyire nehéz mostanában gimibe párt találni ha ilyen vagy?
Először is, le kell szögeznem hogy kissé fenimim vagyok, ami már egyből tök sokak számára offos, a stílusom is kb olyan, de nehogy úgy képzeljetek el mint egy barbiboy-t és ne is mint egy animébe a nagy pulcsis gyereket aki elbőgi magát ha hozzászólnak (bocsi ha ezzel megbántok valakit de kb minden k***a yaoi-ban így volt! Xdd) szóval szerintem van humorom, de az nem minfenkinek való, a leg**arabb hejzetekben röhögöm el magam, ja, és baromi ügyetlen vagyok, ami tény és való, de most akkor testi adottságok érkeznek: alapvetően zöld szem, barna haj ami egyenes de sokszor válzozgatgatom, de nem baromira, 175cm vagyok, és vékony de ezen még majd egy kicsit változtatunk!;D
Na szerintetek? És most nem azért kérdezem mert annyira el vagyok keseredve, hanem mert unatkozom és kivácsi vagyok mások mint mondanak csak így leírás alapján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!