Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk!! Titeket zavarna hogy ha egy lány nem úgy néz ki képeken, ahogy élőben?
Edzek. Az alakommal meg vagyok elégedve nagyjából.
Az arcommal pedig leírtam mi a bajom
Van egy videós csaj: Iza.
Szeplős és baromi feltűnő helyen van az anyajegye. Mégis eddig sok srác azt mondta rá, hogy szép.
Igen, zavar, ha valaki nem önmagát adja, hanem egy fals képet mutat. Nem csak engem, de saját magát is becsapja ezzel.
Ami téged illet kérdező, abszolút ne keseregj. Életem első nagy szerelme a szeplőivel (és mellé az eredeti vörös hajával) fogott meg, imádtam, nagyon cuki lett tőle. Az anyajegy ugyanez, nem csúfít, inkább egyedivé tesz.
Én inkább az agyon filterezett lányokat utálom, akik nem merik magukat adni, de próbálják tökéletesnek mutatni magukat – hangsúlyozom, nincsen tökéletes ember! Az ilyenek szoktak általában a legnagyobb nullák lenni, akik önbizalomhiányt vagy unintelligenciát próbálnak kompenzálni a külsővel.
Egy a lényeg, abszolút ne szégyelld a szeplőket és az anyajegyeket, hidd el, ha valakinek megtetszel, nem ezen fog múlni, sőt egyeseknél még előny is.
Engem az zavar ha a lány agyon filterezi és retusalja a képet, hogy tényleg felismerhetetlen. Volt már olyan, hogy nem köszöntöttem valakinek az utcán. (ő megismert én nem) Annyira más volt a képeken. Ez mind a szaros filterek miatt. Ez irital amitől hányni tudnék
Rólam se készül soha előnyös fotó, de sose pizolok órákig egy képért, hogy insta sztar legyek vagy tökéletesnek tűnjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!